Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Öneri 30K bütçe herşey dahil hazır sistem önerisi

Tabiki memnuniyetle yardımcı olurum güzel bir sistem kurabiliriz tecrübelerime dayanarak en iyi sistemi yapmaya çalışacağım akşam iftardan sonra kurmuş olurum paylaşırım
  2. K

Duyuru Hazır mısınız? Efsane Bir Sistem Geliyor 😉

Fiyat iyi olursa o da gider ama al sat eskisi gibi değil bunun nedeni de belli zaten 😉
  3. K

Öyle demeyelim bence sonuçta belli bir ücret var onu veren alıyor kural kaide yok herkes özgür ama dediğin gibi umarım ihtiyaç sahiplerine de almak nasıp olur
  4. K

Merak etmeyin Levon reis in stokları fazla oluyor sanılanın aksine alırsınız inşallah dert etmeyin
  5. K

Niye dillendirmeyelim aksine herkes duysun bunu da örnek alsın 😂
  6. K

Atma şu zehiri be reis ortalık yıkılıyor toplayamiyoruz sonra 😂
  7. K

Soru İnventus / QP Güvenilir mi?

Bu gibi firmaların güven sorunu olduğunu düşünmüyorum he servis geç olur yanlış olur vs ama en sonunda firma ürünün arkasında durur bence ve bu iki firmada çok iyi alışverişlerimiz oldu kargoları da sağlam
  8. K

Bilgisayar toplama siteleri

Amazon a gönderiyorsun iade alıyorlar diye biliyorum
  9. K

Tabi söyledi bana Bayram namazından hemen sonra
  10. K

Ben ne bilicem kâhin mıyım 😂 bende sizin gibi takip ediyorum bu hafta içi kesin ama hangi gün beklicez
  11. K

Arkadaşlar şüpheniz olmasın modart PC elinden gelenin en iyisini piyasa şartlarına göre yapmaya çalışıyor ve hep de güzel fiyatlı oldu kimseyi üzmedi yine öyle olacaktır bizim görevimiz topluluğumuzu çoğaltmak ilerletmek bizde elimizden geleni yapalım ki daha çok fiyat performans sistemler...
  12. K

Ben ram aldım misal oradan
  13. K

Kendi garantisi var
  14. K

Ama parçalardan kismam gerekiyor olabildiğince
  15. K

Attım ya linkleri 3070 ile
  16. K

Am5 ileriye dönük olacaktır isterse 39 bine filan 4070ti ile kurarım bütçesine bağlı 7600 4070ti olur Sistem tahmini 39 filan olur
  17. K

Video Ryzen 8000 Serisi Yolda!

7600x Mükemmel bir işlemci gerçekten
  18. K

Fırsat RTX 3060 Sistem 11,999.00

Mütevazı bir sistem daha iyisi olur diye düşünüyorum Modart yapar yaparsa
  19. K

Elinizi çabuk tutun özelikle anakart indirimde hemen alın derim stok bitiyor Link Removed FSP Hydro G PRO 750 80+ Gold Full Modüler 750W Güç Kaynağı AMD RYZEN 5 7600 6 Core, 3,80-5,10GHz, 38Mb Cache, 65W, AM5 Soket, BOX (Kutulu) (Grafik Kart VAR, Fan YOK) Link Removed Kingston...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.