Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Sinerji Reyz Alınır mı?

Lenovo güzel 300cd var asansör özellikli aşağı yukarı acısı güzel renk doygunluğu iyi Lenovo alırdım ben olsam
  2. K

FSP Hydro PTM Pro ATX 3.0 1200W PSU nasıldır?

MSI nedir fsp varken 😄 güç kaynağı UPS cihazları için önde gelen markadan fsp
  3. K

FSP Hydro PTM Pro ATX 3.0 1200W PSU nasıldır?

Fsp 1000w olanı al bende yüksek bütçeli sistemlerde onu kullanıyorum hem ileriye dönük oluyor hemde ATX 3.0 olması hem büyük kolaylık hemde sağlıklı onu alabilirsin cumartesi günü önerdiğim sistemde bu PSU kullandık montajını online olarak yaptırdım gayet kaliteli güzel ürün sağlam yapıda tercih...
  4. K

Mendebur Lemur'a Özel Sıvı Soğutmalı Bilgisayar Topladık! 200.000 TL

@ModArt Levon reis şu videodaki müzik nedir çok beğendim atabilir misin biliyorsan sanırım birkaç fon birleştirilmiş tek parça değil yer yer efekt eklenmiş
  5. K

Risk olmadan başarı olmaz bazen gözünü karartacaksin ki başarıya ulaşasin başarı düştüğün her seferinde ayağa kalkacak gücü bulmak demektir
  6. K

Bana kurarsa bende gönlüm açık veririm hiç gözüm arkada kalmaz ama ne olursa olsun risk her zaman vardır o da onun tecrübesi işte
  7. K

3 gün sürmüş ne saati adam çanta ile gitmiştir saatle olacak iş mi knka bu 😅
  8. K

Be Valla bende yaklaşık 9/10 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem topladım ama bu custom olayı ayrı bir beyin işi o da Levon reis de var zaten okulu olsa doktora yapardı eminim 😄
  9. K

Kim basıyormus ki ne teröristlere basarız ne de para sevicilere 😂
  10. K

45.000 - 50.000 tl beyaz kasa sistem tavsiyesi

Dm den bana yazın telefon numarami vereyim bakalım
  11. K

Bosverin bence kalite performans ilerleyelim beni dinlerseniz
  12. K

O zaman ben size olabilecek en iyi Sistemi toplicam birçok kişiye topladık çok şükür sıkıntı çıkmadı Bende Beyaz sistem topladım inanın ki fiyat performans daha önemliymiş beyaz sistem biraz fantazi ve bütçe işi bence 😊
  13. K

Soru Sahibinden.com'da Ürün Satmak

Param güvende ile satış yaparsanız sahibinden koruması altında olursunuz ama param güvende satıcı için pek güvenli değil alıcı ürünu alıp bozuk olduğunu iddia edebilir veyahut bozuk parça veya ürün ile değişim yapar iade eder bu sebeple satıcı için sıkıntıli havale sonrası satış da da ben ikinci...
  14. K

Sıvı soğutma eski tip model pompası vs de eski SSD de daha güncel gen4 olabilir ekran kartı aero var Beyaz Gaming oc değil attığım kasa da size zorluk çıkarır attığım daha iyi olacaktır
  15. K

Eğer beyaz çok fark etmez derseniz daha iyisini toplayabilirim içime sinmeyen parçalar var

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.