Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

İnceleme iPhone 14 Pro Max

Hayırlı olsun, en mantıklısı yurtdışından almak. Yoksa apple Türkiye bizim milletimizi çok fena düdüklemeye çalışıyor. Samsung S22 Ultra 512gb 1500$ ( USA ) Fiyatı iken Türkiye fiyatı > 1720$ Iphone 14 Pro Max 512gb 1500$ ( USA ) Fiyatı iken Türkiye fiyatı > 2790$ Özelliklerin çoğu Türkiye...
  2. Colorist

Razer Cynosa V2 İyi midir?

Selam dostum, Lite modelini 1 yıldır kullanıyorum. Sonuç bu (Evde kedi olunca tüy kaçınılmaz oluyor :) ) Klavyenin taban malzemesi çok iyi, epey sert ve sağlam bir klavye ama tuşlar soyuldu gördüğün üzere.
  3. Colorist

4000₺ monitör önerisi

Bu forum bu seviyede iletişim kurmak için değil. Lütfen birbirimize saygılı olalım, konu kilitlenmiştir.
  4. Colorist

Intel i9 13900K füze gibi

Hayırlı olsun dostum, " ben aldım " demek yerine kullanıcı deneyimi vs. yazsan daha iyi olabilirdi. Umarım yazı sonunda tatmin olmuşsundur :)
  5. Colorist

gaming.gen.tr 'den alışveriş yapmayın !!!!!!!

Itopya, Gaminggentr, Sinerji bunların hepsi uygun bir sistem sattığında siparişleir yetiştirmek için canla başla sistem topluyorlar :) hepsi hazır durmuyor. Burdan alışveriş yapmayın falan diye karalamaya gerek yok hiçbirini. Ha bir sorun yaşarsın arkasında durmazlar vs. tamam ama sen telefonda...
  6. Colorist

Rehber USB Bellek Güvenli Olarak Çıkartılamazsa Yapılması Gerekenler

Ben onu kullanmadığımdan emin olduğum her an güm diye çekiyorum :D USB, Harici SSD farketmiyor
  7. Colorist

Sizce Asgari Ücret Ne Kadar Olmalı?

Asgari ücreti artırmak çözüm değil. Güncel asgari ücretle alım gücünün artırılması gerekiyor. Bu tarıma, teknolojiye, eğitime destek ile olur. Oturup 6 ayda bir asgari ücrete zam yapalım şeklinde olduğunda bu direkt olarak enflasyon yaratıyor ve asgari ücret kadar herşeyin fiyatı artıyor...
  8. Colorist

Sistemim Hazır ! İşte Fotoğraflar

Hayırlı olsun, cidden baya ucuza getirmişsin nasıl oldu ?
  9. Colorist

Sistemim Hazır ! İşte Fotoğraflar

Hayırlı olsun dostum, specs de yazarsan güzel olur :)
  10. Colorist

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Bi motosiklet vardı. Suzuki SV650A 28.000 fiyatı vardı sıfırının bende de sıfırı 20.000 olan bir motor vardı. Diyordum ki seneye paramı biriktirir alırım bunu binerim üstüne vurarım kırbacı. 226.900 ₺ oldu bugün. Hayal oldu diyebilirim :) hoş bugün alacak param var ama Freelance çalışınca size...
  11. Colorist

ASUS Rampage Z790 EXTREME - I9-13900K Çözemediğim sorun.

Anakart üzerindeki jumper ile Cmos'u sıfırlamayı denedin mi ?
  12. Colorist

ASUS Rampage Z790 EXTREME - I9-13900K Çözemediğim sorun.

Ekran kartını çıkart, anakart üzerinden görüntü alıp Bios'unu güncelle
  13. Colorist

Kasa içerisine koyulacak figür önerisi

Ben ekran kartı riser'ı olarak Hulk figürüm olsun isterdim yada One Punch Man :)
  14. Colorist

Soru yurtdışı sıfır ekran kartı alınır mı ? gigabyte 3090ti gaming oc

Oluyor oluyor :) ama çok denk gelinen bişey değil.
  15. Colorist

Soru Ekran kartı fiyatları düşer mi?

Ekran kartı fiyatlarının yüksek olmasının 3 sebebi vardı. * Kripto madenciliği * Chip krizi * Dolar kuru Bunlardan iki tanesi gitti fiyatların epey düştüğünü gördük, bu saatten sonra fiyatları etkileyen tek şey dolar kuru. Onun da düşeceği yok, o yüzden düşmesini beklemek de yersiz olur.
  16. Colorist

Öneri Samsung Galaxy S22 Alınır mı?

Normal S22 konusunda emin değilim brocum, S22 Ultra 512gb kullanıyorum 3 aydır. Neredeyse yanımda taşıdığım bir bilgisayar oldu, bundan önceki telefonlar böyle değildi.
  17. Colorist

Öneri 13900KF + RTX 4090 PC Build - ROG Edition

Kreatif uygulamalar ile ilgilenmeyip sadece oyun oynuyorsanız F tercih edebilebilir, ancak kreatif uygulamalardaki igpu desteği %35 performans almanızı sağlıyor.
  18. Colorist

İnternet hızlarınız nelerdir?

55/8 geliyor Turknet 165TL Müşterim şimdi dosya gönderdi 270GB saatlerdir onu indiriyorum, müşterime bunu yine aynı formatta gönderemeyeceğim konusunda bilgi veriyorum. Umarım işi iptal etmez.
  19. Colorist

Video KONSOL KATİLİ AORUS MODEL S! Güçlü, Serin ve Sessiz Minik Dev

Gigabyte marka civata almam. Ama cidden güzel alet olmuş
  20. Colorist

Yardım Bilgisayar çalışırken monitör kapanıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Ne yapabilirim?

Ben güvenmiyorum bu tarz softwarelere. Zamanında kullanmıştım drive installer gibi bişey, günü geçmiş driver'ı günceli silip kuruyor. Arkada dokunmaması greken yanlış kayıt defteri sayfalarını siliyor, sonra sistem çalışmayınca nedeni bile bilmiyor oluyorsun. Senin de başına gelen bu olmuş olabilir

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.