Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Emekliye Yapılan Komik Zam

Eşim devlet memuru o da %25 aldı. Bugün nasıl sinirli geldi eve anlatamam
  2. Colorist

Erken seçim?

Planlanandan erken geliyorsa orada da bi sıkıntı olabilir. Müşteri parayı erkenden gönderdi örneği üzerinden konuşalım. Extra iş mi isteyecek ? Yarın bigün senden bir konuda taviz vermeni isteyip, ben sana güvenip paranı bile erken gönderdim mi diyecek.. vs.. :)
  3. Colorist

Ken Block Hayatını Kaybetti 😑

Evet ben de çok severdim.
  4. Colorist

Erken seçim?

Bu hayatta "planlanandan erken gelen" hiçbişey iyi değildir.
  5. Colorist

Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ??

Çoğu yanlış bilgi, ama yine de teşekkürler :)
  6. Colorist

Video HER ŞEYİ UNUTUN! Lenovo Legion T5 Efsane Olmuş

Kafa rahat bunu alacan işine bakıcan. Videoda da güzelce söylemişsin zaten. PSU şöyle olsun soğutucu değiştireyim derdi yok. Extra parça artırıp çekmecede bekletmeye gerek yok. Mis gibi sistem
  7. Colorist

Logitech G502 hero nasıl

Valla ben bi tık fazla beğendim yeni X versionu, kesinlikle Wireless modeli bir sonraki mouse'um olacak
  8. Colorist

İlk 4K 144Hz Ekranlı Laptopu (MSI Titan GT77)

gördüğüm en çirkin laptop olabilir.
  9. Colorist

2 el ekran kartı test sonucu

%8 oranında bi CPU bottleneck yapacak gibi duruyor
  10. Colorist

2 el ekran kartı test sonucu

O işlemci bottleneck yapar dostum Rtx2060S ' e
  11. Colorist

Logitech G502 hero nasıl

2 senedir kullanıyorum, üstündeki extra tuşlar ve DPI jump olayı çok kullanışlı. Bugün bozulsa yine gider G502X Plus Wireless alırım :)
  12. Colorist

Video Uygun Fiyatlı Canavar Monster ABRA A5 V17.2

Çok uzun süredir sadece Monster laptop kullanıyorum. Şuan 21.8 T7 Tulpar var. RTX3070 Max-P 140W TDP i7 11800H 32gb ram 16+16 2TB M2 ssd 1+1 17 " 1440p %100 srgb 165hz monitor Günlük işlerimi ve mobil olmam gereken heryerde yarı yolda bırakmadan yüksek performans veriyor. Keşke bir ay daha...
  13. Colorist

Öneri Hangi termal macun markasını kullanıyorsunuz?

mx 5 bitirdiler, mx6 geliyor.
  14. Colorist

KIOXIA EXCERIA G2 1TB NVMe M.2 SSD - ITOPYA

GB başına düşen fiyat 1.15TL ye denk geliyor, bence tam bir fiyat performans. Düşünen, ilgilenen kaçırmasın Link Removed
  15. Colorist

PUBG böyle hata veriyor?

Ekran kartı driverını güncelle bir öyle dene bakalım. Bazı güncellemelerde oyun saçmalıyordu bende de. ( Oyundan kaynaklıydı genellikle )
  16. Colorist

PUBG böyle hata veriyor?

Oyundan atıp mı böyle yazıyor yoksa hiç açılmıyor mu ?
  17. Colorist

Deformeli sıvı soğutma kullanılır mı?

Yok dostum, öyle bi sıcaklığa maruz kalmıyor alet. Sen yine de bağladıktan ve kullanmaya başladıktan 2-3 ay sonra bi kontrol et Malzemen hali hazırda pahalı bir alet olduğu için kenara ayrılsın istemem, ama gösterdiğin şeylerden hiç problem yaşayan duymadım.
  18. Colorist

Deformeli sıvı soğutma kullanılır mı?

Boşta bi çalıştır pompada ve radyatörden sızıntı yoksa kullanılabilir, 1-2 saat test et dostum
  19. Colorist

yakın zamanda izlediğiniz en iyi sinema film nedir?

Biraz eski kalacak ama yeni izledim " Shutter Island " harika bir filmdi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.