Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Colorist

Duyuru Hazır Olun Yeni Canavar Sistem Yolda

RTX3080, i7 13700K 19000K bütçe. Büyük girdim farkındayım ama fikir fikirdir :D
  2. Colorist

Age of empires 4 donma sorunu

Muhtemelen oyun içindeki bir bug senin donanımınla tetikleniyordur. Bana da witcher 3 oynarken oluyordu sürekli, ne zaman sign seçme menüsüne girsem ( combat esnasında ) oyun tamamen donuyordu :) Sign büyülerini 1 2 3 4 ' e atamıştım menüden öyle bitirmiştim oyunu, yoksa oynanacak gibi değildi.
  3. Colorist

ikinci turu kim alır

Sinan Oğan AKP veya KK desteklese bile o adam da AKP'den ve MHP'den çok fazla oy aldı. İkinci tur'da o söyledi diye kimse akpartiyi bırakıp KK'ya oy vermez. Belki Mansur veya İmamoğlu olsa verirlerdi ama bu güne kadar RTE , KK'yı çok itibarsızlaştırdı günümüze kadar. Akp seçmeni günümüzde...
  4. Colorist

Yardım RTX 4090 sistem için 1000W PSU yeterli mi?

Hiçbişey kaybetmezsin :) zaten ekran kartı içinden kablo çıkıyor. PSU'dan çıkan 288W kablolardan 2 ayrı kablo ile besleyebilirsin. ( GPU yazan kablolar ) Yeni bişey almana gerek yok.
  5. Colorist

i7 13700kf için sıvı soğutma önerisi

Sen bilirsin :) ben almadan önce Levon'a da danışmıştım o da zaten naletbebe videosunda rtx4090 + i9 13900k üzerine de msi takmış. Para senin, i9 13900K + MSI 360R V2 alacağına, i7 KF alıp daha pahalı bir soğutucu almayı tercih ediyorsun aynı bütçe ile. Karar da senin.
  6. Colorist

Yardım RTX 4090 sistem için 1000W PSU yeterli mi?

Yeni bişey almana gerek gerek yok dostum, yeterli olacaktır.
  7. Colorist

Onu tercih etmiyor demekki :D i9 13900K üzerine taktım diyorum, ilgilenmedi bile. İlla çok para harcamak istiyor
  8. Colorist

Öneri Hangi PSU'yu almalıyım?

Yıllardır yalnızca FSP kullanıyorum, şu anda da Hydro G pro 1000w var. Zaten malzemeyi alınca kalitesini belli ediyor :)
  9. Colorist

Urfa'da Şaibe!

Yine bir akparti yolsuzluğu videosu :) hiç beklenmedik bişey değil. Her seçim gördük bunları
  10. Colorist

Msi Mag coreliquid 360R V2 öneririm 👍🏻 tam bir fiyat performans. Ama V2 olmasına dikkat et ilk seride baya problem yaşayanlar olmuş. Not : ben i9 13900K üzerinde kullanıyorum.
  11. Colorist

Kasanızın Özellikleri ve Fotoğrafı

Aletler müthiş, bu arada benim ekran kartım eski yada bunlar gibi havalı durmuyor diye düşünmeyin. Maksat eğlence olsun :) Yoksa 4090 sıvı soğutmalı arkadaştan sonra konuyu kilitlememiz gerekiyordu.
  12. Colorist

Çabuk işlemcinin üzerine Nazar boncuğu görseli koy. Teker teker sönecek yoksa fanlar, ben meshul değilim.
  13. Colorist

Siyasetten biraz uzaklaşalım diye ufak bir konu açıyorum. Herkes kasasının özelliklerini ve fotoğrafını paylaşsın, yorumlayalım. Not : Uzun uzun Powersupply, Bluetooth dungle falan değil de. CPU, GPU, RAM ve Anakart ( Belki bide Monitör ) Sen neden paylaşmadın diye soracak arkadaşlara post'un...
  14. Colorist

kasa için fan önerisi

çok güzel öneri aslında. bütün kasadaki fanları bu noctua ile değiştirsem mükemmel olur :D
  15. Colorist

Asus RTX 4070 TI Rog Strix OC Edition

Umarım bulursun dostum, bende RTX4090 istiyorum 30K civarı fiyata Suprim X Liquid ama bulamıyorum
  16. Colorist

Türk Bayrağını Ayaklarıyla Çiğnediler

Bu arada bu paylaşımları forumlarda yapmak için para mı alıyorsunuz ? @JOKER Çünkü gerçek olduğunu bilmediğiniz bir yalan haberi yaymak mantıklı bir davranış bile değil
  17. Colorist

Türk Bayrağını Ayaklarıyla Çiğnediler

Kaynak ; Akparti'nin gazetesi Sabah. Yine yalan yanlış haberlerle karalama peşindeler :)
  18. Colorist

Sağ gözüm baskın valorantta hangi eli kullanmalıyım?

Normalde hangi elinle yazıyorsan o mouse elin olmalı :) bunun göz ile alakası yok. Beyin zaten iki gözün gördüğünü match ediyor.
  19. Colorist

Yardım PC birden yavaşladı (Format çözmedi)

Yorumlar mı silindi acaba ? ben yalnızca senin postlarını görüyorum @Yavuzkagan42
  20. Colorist

DevOps Nedir?

Yazı için teşekkürler, DevOPS için uzun süredir kurs alıp lisansını alan bir arkadaşım var. Onlarca firmaya başvurdu ve Türkiye'de olduğu için hiçbir mülakattan olumlu sonuç alamadı. ( Remote olarak da hiç bir firma çalışmak istemediğini belirtti ) Türkiye içinde yapmak çok zor bir meslek. Eğer...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.