Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Coonterman

Öneri İtopya İndirimlerini Kaçırmayın KASIM FIRSATLARI

Arkadaşlar Ben Takip Ediyorum piyasanın 200 300 TL Altına gelen ürünler var herkes faydalansın diye paylaşım yapıyorum KASIM FIRSATLARI girip inceleyin HAZIR SİSTEMLER KASIM FIRSATLARI: Link Removed
  2. Coonterman

Öneri 700 TL ye Asus TUF H1 Kulaklık

ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablolu Siyah Gaming Kulaklık Mikrofon ve ses sistemi güzel fiyatına göre alınabilecek bir kulaklık Fiyat Performans Diyebiliriz Piyasada 750 - 800 TL Olan Fiyat Şuan Kasım İndirimleri İtopyada İndirimde Kaçırmayın Link Removed
  3. Coonterman

Soru 1500tl bandında 7.1 kulakık

indirimler başladı itopya girip incele dostum
  4. Coonterman

Öneri 1.000 TL Bütçesi Olanlara Öneri Kulaklık

CORSAIR Void Elite 7.1 Piyasada 1300 tl olan kulaklık şuan İtopya kasım indirimleri sayesinde 1.000 tl ye gelkiyor kaçırmayın.. Link Removed
  5. Coonterman

Fırsat İNDİRİMLİ MSI Mag Coreliquid 280R Sıvı Soğutucu

Eyvallah kanka telden giriyorum oluyor böyle şeyler
  6. Coonterman

Fırsat İNDİRİMLİ MSI Mag Coreliquid 280R Sıvı Soğutucu

Bence kaçırmayın sevgili dostlar geldi link Mag Coreliquid 280R Sıvı Soğutucu 1v
  7. Coonterman

İ5 12600 İşlemciye sıvı soğutma

Aynen teşekkürler bekliyorum 2 saat kaldı🤣
  8. Coonterman

Kanka ben twitch de yayın açıyoru oyun oynarken cloud 2 mikrofonu çok iyi ne tıslama pstlama bişey vermiyor arkadan ses filan ama illede tek mik olsun prof olucam diyorsan tabiki sadece mikrofon alman dahs iyi ama yeniysen cloud 2 ger türlü işini görür
  9. Coonterman

Cloud 2 kablolusunu 2 yıl kullandım mikrofonu ve ses kalitesi çok iyi hatta şuan cloud 2 wireless aldım oda çok iyi bende cloud 2 yada steelseries yada corsair bakabilirsin. Ama niyetin cloud 2 ise düşünmeden al derim akşamı bekle itopyada indirim olucak hyprez ürünlerinde beşki wireless...
  10. Coonterman

Hiç sorma kanka o kadar pişmanımki kafama sıçım ya vallahi
  11. Coonterman

Teşekkürler rgb degil fskat fan kanatlsrı çok büyük iyi soğutma sağlar
  12. Coonterman

Sizce bu sistem alınır mı?

Fark yok denilmez fps oranları 5600x de daha çok youtubeden araştıradabilirsiniz ben rtx 3060 kullanan birisiyim dlls özelliği çok farkettiriyor ve 3060 ekran ksrtı yorulmadan rahat raht oynatıyor dlls açmasan bile ama 6700 xt için bişey diyemem ben 12 gb versiyonu kullanıyorum 8 gb lik...
  13. Coonterman

Sıvımı Yoksa Kuletipimi ?

Sizce KuleTipi soğutucularmı daha iyi yoksa Radyatörlü Sıvı Soğutmalarmı. Tartışmaya açık...
  14. Coonterman

Bana i5 12600 işlemcime uygun çift fanlı sıvı soğutma önerirmisiniz
  15. Coonterman

Öneri Steelseries Arctis Pro Wireless alınır mı?

Hyprex cloud 2 wireless al dahada bulaşma.
  16. Coonterman

Steelseries Apex Pro Tkl Wireless (2023)

Neden apex proya takıldınki apex 3 TKL al ne fark varki kanka
  17. Coonterman

Soru Bu kasayı alıcam nasıl ? 16k

3070 li çok iyi fırsattı vallaha bende kaçırdım . ama düşünme fazla al gitsin ya
  18. Coonterman

Soru Bu kasayı alıcam nasıl ? 16k

ben 2 hafta önce itopyadan 16.800 tl ye i5 12600 lü 3060 lı sistem aldım çok memnunum grafik ve herşey on numara bence düşünmeden al bide ekran kartı msı markası seninki benimki gigabyte bence düşünmeden al pişman olmazsın. 2.EL İSE ALMA BENCE. İTOPYADA SIFIRLARI VAR VE GENCER GAMİNG DE'DE VAR.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.