Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. R

Hazır mısınız Arkadaşlar 😉 Yeni sistem çok yakında.

@ModArt Levon, İsim Modart M9 değil de, Modart FORUM yapılabilir mi?
  2. R

İndirim ASUS TUF VG249Q Monitör 3399 TL

Tercihe göre değişir elbette, bende iki adet 165 HZ var. İkisi de benim gözümde 144 HZ ile aynı. Pivot özellik daha çok önemli bence. Tabi kişiye göre değişecektir. Saygı duymak lazım.
  3. R

Son Dakika Amasya'da Tiyatro Oyuncularını Taşıyan Minibüs kaza yaptı!

Toprakları bol olsun. Üzücü haber. Yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Üzüldüm şimdi.
  4. R

DDR5 RAM SON 1 YILIN EN DÜŞÜK FİYATI !!

Çok deli uygun değil ama millet ne yapsın 300/500 ne kurtarırsa kar diyor. Haklıda yani.
  5. R

İncehesap Gaming Gecesi sizleri tatmin ediyor mu?

Onlarda bıktı bu ekonomik durumdan, artık onlarda yapamayacaklarını anladı sanırım.
  6. R

Öneri Oyun Sistemim

İyi günlerde kullan. Rüya sistem olmuş. Keyfini çıkar. Daha da para harcama :)
  7. R

Divansa güvenilir mi ?

Takip, kimmiş neymiş bende merak ettim. Yorumları ben de bekliyorum.
  8. R

Soru Gigabyte 27 g27qc a 165hz monitör aldım.

İyi günlerde kullan. Bu aralar ne aldıysan bence kar etmişsin demek. Özelliklede monitör.
  9. R

Anakart tercihini yanlışmı yaptım??

Çok fazla aralarında fark yok, fiyat farkı da küçük. Tadını çıkar, takma kafanı.
  10. R

Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO Anakart Faiş Fiyatla Satışta

Yani bu rakamlarla ne amaçlıyor olabilirler ki? Gerçekten çok saçma. Kaç kişinin alacağını umuyorlar?
  11. R

SD2 Sistem Yeniden Stoklarda !!!

Almayanlara geçmiş olsun, 10999 TL. olmuş.
  12. R

3 aydır satış yapamıyorum :(

@emirhan1234, İlanlarınızın bir linkini atın bakalım. Genel bir durum değerlendirmesi yapalım.
  13. R

Soru Ekran kartinda kararsizim

2K 60+ FPS alırsınız. Bütçe belli olunca üzerinde ne gibi değişiklikler yapılabilir, bunun üzerinde kafa yorarız.
  14. R

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

Yok artık bunun için hangi kartı takacağız.
  15. R

İndirim Asus ROG Falchion Wireless 1999 TL

Harbi güzel indirim.
  16. R

Rehber AMD GPU Barındıran Sistemlerde Yazılım Kaynaklı "Wattman" Hatalarını Düşürmek!

@Furkan Karagülle, tam 6 yıldır çözemediler. Milyar dolarları cukka ettiler. Sence bugün çözerler mi
  17. R

Taksim'de Patlama

@kerkenez, Giden gitti. Acıları kaldı. Bu saatten sonra sadece failleri değil arkasındaki pis kokuyu da gidermeliler.
  18. R

XPG Beyaz 16GB (2x8) Ram 1173 TL 🔥

Bak bu gerçekten güzelmiş. Bana da RAM lazımdı. Tşk ler.
  19. R

Taksim'de Patlama

Üzgününüz ve diyecek tek kelime bulamıyorum. Lanet olsun TERÖRE.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.