Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Soru Bu kasayı alıcam nasıl ? 16k

Gamebooster gibi çok sonradan çıkan bir markanın yaptırdığı AIO ya güvenebilecek arkadaşlar varsa kolay gelsin...
  2. Sea

Öneri Gözlem ve önerilerim

DM de dosya ekleme yok sadece link ile imgur falan kullanarak fotoğraf vbz eklenebiliyor yanlış isem düzeltin...
  3. Sea

Yardım Open.cll Hatası

Evren Bey grafik sürücüleriyle alakalı bilgili birine benziyorsunuz bir sorum olucak; Nvidia geforce experience da Grafik sürücüsü güncellemesini indirmeye gelince hızlı kurulum ile özel kurulum arasındaki fark nedir?
  4. Sea

Kaldı mı böyle MSI :D

Gazete ekinden çıkan cd oyunları teması geldi aklıma...
  5. Sea

En yakın rakibinden 2k daha ucuz. Stok bitmeden...

Hepsiburada demişken o zaman hazır masaüstü sistemlere hiç bakma gtx 3080 i i3 1200 ve 500 gb hdd ile birleştirip Canavar kelimesini ekleyip 35.000 tl ye nasıl satıyorlar...
  6. Sea

RTX 4090 için kasa toplama önerisi

@ModArt Levon 6000MHZ 4 kanal bellek te şuanlık imkansız değil mi?
  7. Sea

Levona da sormak lazım ama benim bildiğim 6000mhz i 4 kanal bellek kullanırken görmek şuanlık imkansız.
  8. Sea

Yardım Usb hatası alıyorum ne yapmam lazım??

Msi Super charger kullanıyor musun ? aynı hatayı bende almıştım Msi super charger ı kaldırınca sorun kalktı.
  9. Sea

Yeni sistem

ÖTV indirimi gelsin diye yatıp kalkıp dua etmek tek çare gibi şuanlık ozaman.
  10. Sea

İnternet hızlarınız nelerdir?

simetrik standart mı sunuyorlar yoksa paket mi simetrik internet ?
  11. Sea

En yakın rakibinden 2k daha ucuz. Stok bitmeden...

aynen öyle hele mining zamanı gibi arz talep olunca geçmiş olsun... kur daha düşükken daha yükseğe satılan ekran kartlarına bakıp günümüzde ucuzlamış dememiz...
  12. Sea

Ryzen 5 1600 AF Overclock değerleri

Asus da SP değerleriyle işlemciler kıyaslanabiliyorken Msi için aynısı söyleyemiyicem
  13. Sea

Sistemler sistemler baslasin Show

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/calisma-alani-aksesuarlari/30200253/signum-kablo-duzenleyici.aspx
  14. Sea

5600X - MFR Ram Overclock

https://www.youtube.com/c/ActuallyHardcoreOverclocking/featured Techpowerup yerine Buildzoid i tercih edebilirsin resmen hayatını ram overclocklarına ayırmış insanlar var ayrıca FrameChaser da discord üzerinden yardımcı oluyor ama sadece patreon destekçilerine... Trident Z godbin oluyor...
  15. Sea

Kalibre ettirmek fena olmaz 7/24 çalışan bir monitördü sonuçta fotoğrafçılar 100-200tl ye yapıyor.
  16. Sea

İnceleme Acronis True Image for Western Digital (Bedava)

Şifreleme,Raid 1 ve Raid 0 , Güvenli silme (dosyaları kurtarılamaz hale getiricek şekilde siliyor), Gibi özellikler Samsung Magician da var belki önceki bir sürümünü kullanmışsındır. Ama Acronis de belirttiğin özellikler daha kapsamlı ona katılıyorum.
  17. Sea

Yanlışlık var 4x8 6000mhz ram kiti olamaz çünkü günümüz ddr5 yongaları 4 kanal da 6000mhz destekleyemiyor pcpartpicker.com da bu konuyla alakalı çok şikayet var ram kitleri 4 adet yerleştirildiğinde 5200mhz üzerinde windows post ekranına bile gelinmeden crash veriyor.
  18. Sea

Tabi bunu bilmediğinden ötürü ikea ya gidip 2 tane ahşap kaplamalı masa alıp üzerine ikeadan ayak alıp eve kuran ben.
  19. Sea

Ekran kartı hakkında bilgi lazım

ekran kartının hafıza yongasıyla erişimi için otoyol şeriti olarak hayal edebilirsin günümüdeki 3060 larda 12gb vram var ama 128 bit var darboğazından sonra neden 3070 de 8gb vram var diye aklı karışanlara güzel bir makale olmuş.
  20. Sea

Gigabyte RTX 3070Tİ 12000 TL

Sıra mining ile kullanılmış garantisi devam eden kartlarda...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.