Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Gpu vram sicakliklarini ogrenme

OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Yanlış değilsem gösteriyordu...
  2. Sea

Gpu vram sicakliklarini ogrenme

Evet memory junction temp diye geçmesi lazım yanlış değilsem.
  3. Sea

F/P masa mikrofonu önerisi

Link Removed Herhalde böyle bir şey lazım ama emin değilim daha bilgili olan bir arkadaş elbette cevap vericektir 40-50 cm biraz fazla olduğundan ne olursa olsun sesini ve hassasiyete arttırman gerekebilir.
  4. Sea

Shoutgun tercihinde bulunman lazım birkaç mikrofona bakıyim galiba Cardioid ve Omnidirectional da işini görüyor ama Shoutgun daha kesin gibi sanki
  5. Sea

Öneri Elimde mevcut bileşenlerime kasa tavsiyesi

Kronik sorun mu bilmiyorum ama başına gelirse aklında bulunsun.
  6. Sea

Hayırlı olsun sıfır olsun temiz olsun
  7. Sea

Evet destekliyor ama 5600 gibi başlangıç seviyesi 5000 serisi işlemcide fiyat performans segmenti 3200mhz ram seçmek cüzdanın için daha mantıklı ama tabikide bi 3600mhz daha iyi performans vericektir.
  8. Sea

Link Removed 2. el düşünürsen bu fiyata idare edicek opsiyonlar var...
  9. Sea

Bu arada belirtmediğini biliyorum ama yerinde olsam kasadan sonra ilk iş bi Noctua Redux kule tipi alırdım 5600 ün güç limitleriyle biraz oynanabilir diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
  10. Sea

o ne ya her ay öğlen yemeği parasına anakart mı aldın şimdi :D
  11. Sea

uygun z690 ddr4

Dün paylaşılmamış mı bu diyicektim ki...
  12. Sea

İllaha Masa mikrofonu diyorsan bütçe belirtirsen yardımcı olabilirim bütçe belirtmezsen ne önericeğimi bilemedim.
  13. Sea

Birazcık eski bir video ama mikrofonların kalitesi belli
  14. Sea

Up sistemini kullanmana gerek yok diğer forumlara benzemiyor burası ve spam herhalde kural ihlalidir.
  15. Sea

Türkiye de mi yaşıyorsun eğer Yurtdışında yaşıyorsan ModMic
  16. Sea

Cougar mx440 mesh 750w kasa

850W bundle lı kasa çıkartmıyorlar şaka gibi ekran kartlarının güç tüketimi artıyor ama ellerinde 850 watt kalmıyor herhalde kolay satıyorlar diye
  17. Sea

Öneri Valorantta 300+ fps alıcak pc onerisi

Eğer 1080P ise 5600x b550 2x8 16 cl16 veya cl18 3200mhz ya da 3600mhz ram kiti Nvidia Esporda Driver sayesinde daha yüksek fps alındığı bilinen bir gerçek olduğundan herhangi bir Nvidia 3060 ve benzeri bir kart ya da 2. el 2060 da işinizi fazlasıyla görür.
  18. Sea

Öneri Valorantta 300+ fps alıcak pc onerisi

Çözünürlük 1080P mi ?
  19. Sea

Windows açılırken çıkan hata

Ondan önce bi farklı Nvme slotun varsa oraya takıp deneyebilirsin aslında bide belki 1mm yerinden oynamıştır konnektörle alakalıdır belkide?
  20. Sea

Windows açılırken çıkan hata

Bende xg248qe vardı 2 sene kullandıktan sonra birgün bezle silerken bir şekilde ekranı çizdim kullandığım bez de teknosada satılan teknolojik alet camı silme bezi+ solüsyonu bundle ı halinde satılan bir bezdi güya sadece monitörümü ve telefonu siliyordum onunla ,bir şekilde çizdi ekranı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.