Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. HerrSkorzeny

Öneri Kitap Kurtları Buraya !!

Benim nickten de anlaşılacağı üzere :)))
  2. HerrSkorzeny

Bende Hitlerin Harika Komandoları diye bir kitap var hocam. Çok ilginç bir hikaye anlatıyor. Çok eski bir kitap. Merak eder de bulamazsanız göndereyim size.
  3. HerrSkorzeny

Yardım 4090 Custom Sıvı Soğutma için yardım.

ekwb kendi sayfası. Bu işi en iyi yapan firmalardan diye bliyorum ben. Uluslararası bir firma ama benden daha deneytimli arkadaslar da yeni oneriler yapabılır elbette
  4. HerrSkorzeny

Yardım 4090 Custom Sıvı Soğutma için yardım.

Link Removed bu linkte size fikir verebilecek urunler on satısta. ıncelemekte fayda var
  5. HerrSkorzeny

11.11 olayınımı bekliyeyim yoksa hemen alayımı

bence de beklemek mantıklı, yakında 4000 serili laptoplar gelmeye başlar, ana dagıtıcılar stok eritmek isteyeceklerdir.
  6. HerrSkorzeny

Cooler Master Thunder 600w Alınır mı ?

Dostum elbette alinir ama butceni soylersen sana daha en azindan 80+ sertifikali bir psu onerebiliriz
  7. HerrSkorzeny

Rush Stamina 650W 80+ Gürültü Sorunu

Montajda bir sorun olabilir mi ? Sokup tekrar takmayi denediniz mi ?
  8. HerrSkorzeny

İnceleme AIRFRYER DENEYİMLERİM

Valla benim de yazarken bi cekti 😂
  9. HerrSkorzeny

İnceleme AIRFRYER DENEYİMLERİM

Selamlar, Yaklasık 6 ay kadar once phillips markalı xxl boy bir airfryer edindim. Gerçekten de hayat kolaylaştıran bir ürün. Özellikle benım gibi evden çalışan, yemek yapmaya üşenen ve hatta hazır yapılmış yemegi dahi ısıtmaktan sıkılan biriyseniz mucize ürün diyebilirim. En basta soylemek...
  10. HerrSkorzeny

Yardım Anakartım a birşey olmuş olabir mi?

en temızı garantıye gonderip durumu anlatın. en azından dogru teshıse ulaşmış olursunuz.
  11. HerrSkorzeny

Yardım Bilek Destekli Mekanik Klavye Önerisi

marka konusunda bir beklenti var mı ? belitilen bütçede rampage , gamepower gibi markalara yönelmek gerekir. onlardan bir iki tavsiye verebilirim. (ben 7 sene rampage in aynı klavyesini kullandım bu arada :) )
  12. HerrSkorzeny

G-Sync monitör almam şart mı?

DP port ile freesync destekli monitorlerden de g-sync destegı alabılıyorsunuz gtx1000 serisinden itibaren
  13. HerrSkorzeny

RTX4090 Güç girişi yanma sorunu

ben derim ki; bir süre istesek de ulaşamayacağımız bir problem:)
  14. HerrSkorzeny

Selam, Hayır yok. :)

Selam, Hayır yok. :)
  15. HerrSkorzeny

Yardım 2K Monitör Tavsiyesi

Samsung Odessey serisi tavsiye edebilirim
  16. HerrSkorzeny

İnceleme 4nm Üretim Teknolojisinin Bize Katacakları

Herkese selamlar, Nvidianın RTX 4000 serisi ekran kartlarını tanıtmasıyla birlikte daha da fazla duymaya basladığımız deger olan 4nm üretim teknolojsi nedir ? bize ne anlatır ? bu teknoloji sadece gpu tarafında mı var ? onceki nesillerden ne gibi farkları vardır bunları konusup, bizi ilerleyen...
  17. HerrSkorzeny

Selamlar, Burada ortak bir damak tadı oluşturabilir miyiz bi bakalım. Başlıkta olduğu gibi genel kültür, tarih ve felsefe üzerine beğendiğimiz, tavsiye ettiğimiz kitap ve yazarları paylaşıp ortak bir dil oluşturabiliriz. Konu dışı da kitap önerebilirsiniz elbette. Ben 1 taneyle listeyi...
  18. HerrSkorzeny

Manor Lords demoyu nereden buluruz

ne demek hocam, sevindım begenmenize ben de baya oynadım bi ara :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.