Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. R

MSI 4080 ekran kartı boyama

Yurtdışı uyguna alınıp garanti feda edilebilir gibi.
  2. R

MSI 4080 ekran kartı boyama

Garanti dışı kalacağı kesinde, güzel olmuş ama.
  3. R

AMD Radeon RX 7900 XT Ekran Kartı Test sonuçları

Rekabet son kullanıcıya yarayacaksa her daim kabulümüzdür.
  4. R

Video PC Hocası Iron Spider PC

Emek verilmiş, kafa patlatılmış, yürek konmuş. Başarılar dileyelim. Emeğe saygı gösterelim.
  5. R

Rehber AMD İşlemci Kullanıcılarının Dikkat Etmesi Gerekenler

Bu ve benzer REHBER'leri çok seviyorum. İnsanlar emek veriyor. Bir yaraya merhem olabilmek için. Takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tebrik ediyor ve çalışmalarınızın takipçisi olduğumu bilmenizi istiyorum. Başarılar.
  6. R

Yardım 3060lı sistem için hangi monitörü almalıyım?

RTX 3060 2k Orta seviyede 10 ay kullandım. Kabaca 110 FPS ortalama ile. Yenice 3070Tİ'ye geçerek ayarları yükseltmek kaydıyla 140 FPS ortalamasına eriştim. 3060 2k kartı değilsede biraz ayarlar ile oynayarak 2k kartı gibi kullanılabilir
  7. R

Yardım Vergi ve gümrük hakkında

Ben Amazon.de den hafta içi NVME soğutucu aldım. birazda fiyat uygun diye 5 adet sipariş verdim. Vay efendim 5 adet diye gümrüğe takıldı. Halbuki amazon vergiyi direk benden aldı. Bizim gümrük sıkıntı çıkardı Toplamı 500 tl olan ürün için sıkıntılar çıkardılar
  8. R

Yardım Anakart RGB kablolari

https://www.youtube.com/watch?v=WeoyG0RNdak
  9. R

@є∂ηα, Şimdi size bu videoyu seyretmenizi tavsiye edeceğim. Burada adam her şeyi açıkça anlatmış. Yapamazsanız tekrar etiketleyin.
  10. R

Video 3499 TL Bütçe İle 165Hz 0.5ms Oyuncu Monitörü Asus VG258QR

İnceleyelim elbette. Çılgın monitör fiyatlarına çözüm olur umarım.
  11. R

WİN 10 mu 11 mi ?

Win 11 emin olun çok daha iyi bir sürüm. Başta yaşanan sorunlar yavaş yavaş aşıldı. Geriye çokça sorun kalmadı. Sanırım kalanlarda 1- 2 güncelleme ile çözülecek. Benim şu ana kadar en beğendim sürüm oldu.
  12. R

Portekiz Dünya Kupası'ndan elendi!

Fas bu aralar şahane oynuyor.
  13. R

@є∂ηα, Kasanızın marka modeli nedir?
  14. R

Hepsiburada Bil Kazan!

Gerek yok.
  15. R

Yardım Ryzen 5 5600 işlemci L1 önbelleği ve L2 önbelleği farkı

Hiç bir şeye elini sürme her şey normal çalışıyor.
  16. R

Melih Kalkan Hayatını Kaybetti

Toprağı bol olsun, ebedi uykusuna mutlu gitti.
  17. R

Soru Mushkin RAM markası güvenilir mi?

@KOCAEFE, Çok değil 10 sene önce tüm OC meraklıları bir çuval para verip MUSKİN almaya çalışırlardı. Marka şu an bilinen markalar içinde ki en köklü firmadır. Gözünüz kapalı alın.
  18. R

Yardım Ryzen 5 5600 işlemci L1 önbelleği ve L2 önbelleği farkı

Resimdeki değerler yük ile alakalı. Sizin resimdeki gibi eğer yük az ise L1 düşük yüksek ise L1 yüksek çıkar. Tabi max değer olan 384kb kadar. Sizin işlemcide yüke bindikçe yükseliyor. Bu normal çalışma prensibi. Her şey normal.
  19. R

ASUS TUF RTX 4080 32.018 TL

Ne hale geldik 4K indirim var, indirilmiş hali bile bize uzak.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.