Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

ModartPC Valorant Kulübü

Tamamdır hocam teşekkürler.
  2. Baldiback

Evlenme masrafı🤯

Evet hocam kadın öğretmendi kendisi gerçekten :D.
  3. Baldiback

Evlenme masrafı🤯

Ben dediğiniz şeyin benzerini yani aşkın cinsellik üzerine kurulu olduğunu edebiyat performans ödevinde yapmıştım niyeyse hoca düşük not vermişti.
  4. Baldiback

Evlenme masrafı🤯

Ben gerçek sevginin varlığına inanmadığım için evlenmeyi düşünmüyorum hocam. Ha biri geldi gerçek sevginin varlığına inandırdı o zaman evlenirim.
  5. Baldiback

Evlenme masrafı🤯

En iyisi bu devirde evlenmemek. Evlilik masrafını tahmini olarak hesapla o parayı kenara at ev ya da araba al evlenmekten kat ve kat daha iyi.
  6. Baldiback

Evlenme masrafı🤯

Düşünsene evleniyorsun karşında böyle bir liste.
  7. Baldiback

Uyanmış

Uyanmış
  8. Baldiback

ModartPC Valorant Kulübü

Eğer @ModArt Levon izin verirse valorant kulübü kurmak istiyorum. Kulübe katılım şartı imzanıza Valorant[Main Ajan] yazmanız ve modart pc dc sunucusunda olmanız yeterlidir. Ayrıca kabul edilirse @ModArt Levon hocamın dc sunucusunda valorant için sesli sohbet açmasını istiyorum. Kim bilir belki...
  9. Baldiback

Steam ve Epic Games'de PlayStation Oyunları Zamlandı!

Oyun alanlar düşünsün ben hep torrentten indiriyorum (!)
  10. Baldiback

Hayalinizdeki araba uçmayın ama

0.9 Tce Symbol'ümüzün camlarını kapattırma.
  11. Baldiback

0.9 Tce Symbol'ümüzün klimasını kapattırma
  12. Baldiback

Erkeklerde Mastürbasyon: Olumlu ve Olumsuz Etkileri Nelerdir?

Benim ailem doktora gitmeye pek sıcak bakmıyorlar hocam ellerimdeki titreme için 5-6 yıldır doktora gidelim doktora gidelim diyordum bu yıl gittik ağustos ayında öğrencez nasipse nedenini.
  13. Baldiback

O ilaç ne işe yarıyor hocam
  14. Baldiback

18 Olduğumda sivilcelerim küçüklü büyüklü duruyorsa üni sınavı sonrası cildiyeye gitmeyi düşünüyorum hocam.
  15. Baldiback

E60 5.20d E60 5.25d E60 5.30d E60 5.35d M5 E60 Yani E60'ın her türlüsünü istiyorum fakat hedefim altıma en kötü bir E60 5.30d çekmek stage yazılımlarla bi 400hp+ yapmaya çalışırım.
  16. Baldiback

Samsung Note8 Ne Kadar Eder?

Sahibindende 2.500-5.500 arasıymış 5.500'ü tutturabilmişim ama yine de fazla sayı vermişim
  17. Baldiback

Havlularımız ayrı ayrı hocam. Okey hocam eyw
  18. Baldiback

Bırakmaya çalışacağım. Çok nadir dışarıdan yiyorum sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Yastık kılıflarının yerini bilmiyorum annem ayda bir değiştiriyor 😳 Derim yağlı değil ve aşırı ince nerden tutup çekersem çekeyim deri geliyor. (Evet oramda bile.) Sabah kalktığım gibi mi yapmalıyım...
  19. Baldiback

Vücudumda sıfır sivilce var hocam çıkan sivilcelerimin tamamı şu an yüzümde.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.