Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Baldiback

Soru Postürüm Bozuk Evde Neler Yaparak Düzeltebilriim?

Allaha şükür İzmirdeyim hocam ev hareketleri düzeltmezse seneye ortopediye başvurucam.
  2. Baldiback

Tamamdır hocam bekliyorum sağ olun.
  3. Baldiback

Dostlar selamlar babam sürekli postürümün bozuk olduğunu söylüyordu ben de dün salon aynasında kendime bakınca kamburluğumun olduğunu gördüm hangi evde hareketleri yaparsam postürümü düzeltebilirim?
  4. Baldiback

İzmir'de deprem meydana geldi (3.9)

Geçmiş olsun
  5. Baldiback

günaydın

günaydın
  6. Baldiback

KOL GİBİ Vallahi 🤬

Demeyin hocam öyle 5 yıl sonra çok ucuz dicez bu fiyatlara.
  7. Baldiback

ModartPC Valorant Turnuvası.

ModartPC Valorant Kulübünde turnuvayı düzenleyemeyeceğim için yeni bir konu açmak istedim. Tek katılım şartı ModartPC Discord sunucusunda olmaktır. Discord; https://discord.gg/qvekZRfUgF Katılacaksanız katıldım yazmanız yeterli takımları kura ile kuracağız. 9 kişi bulamazsak turnuva iptal...
  8. Baldiback

Soru YouTube'da Alışılagelmişin Dışında Bir Şey Yaptım Nasıl Olmuş?

Kanalda zaten şu an için baya acemice projelerim var ilk kez böyle bir şey denediğim için tam oturtamamış olabilirim.
  9. Baldiback

ABD'de mi polis olmak yoksa Türkiyede mi?

Afiyet oldun hocam. Şu an için sanırım Türkiye de kalacağım :D.
  10. Baldiback

Duyuru ModArt PC Discord sunucumuza davetlisiniz!

Ufak bir bilgi vereyin forum içi valorant kulübü üyeleriyle 5v5 atmayı planlıyoruz 🤭 Kulübe katılmak için; https://forum.modartpc.com/konu/modartpc-valorant-kulubu.4501/
  11. Baldiback

Silahı yamuk tutarsa ya da yanlış hedef alırsa adamı öldürme ihtimali de var hocam yani bu yönüne bakarsak sıkıntılı bir meslek bir polis bir motorcu yüzünden vefat etmişti. Biraz gevşetseler şu silah işini pek sıkıntı kalmaz gibi.
  12. Baldiback

İnternette kaçan kişinin bacağına ya da kaçan arabanın lastiğine sıkmak serbest diye duydum fakat polisler "Mermi yanlışlıkla adama değer ölürse meslekten olurum." Korkusu yüzünden sıkamıyorlar.
  13. Baldiback

Polislerde tek istediğim ateş etme emrinin gelmesi. Silah kullanamamaları büyük sıkıntı bence.
  14. Baldiback

Yunus polisi olmaya boyum yetmiyor hocam :D.
  15. Baldiback

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Teşekkürler hocam. Dc sunucusuna da valorant sesli sohbeti eklenirse aklıma forum üyeleriyle 5v5 atmak var :D. (Eğer olursa 5 üye 5 mod vs'de atabiliriz.)
  16. Baldiback

Soru YouTube'da Alışılagelmişin Dışında Bir Şey Yaptım Nasıl Olmuş?

Tek şarkıda hem speed up hem slowed yaptım yorumlayabilir misiniz? (Speed'den slow'a geçiş 2:54'te)
  17. Baldiback

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

@ModArt Levon hocam kişisel detaylar kısmındaki Sosyal Kimlikler kısmına İnstagram, Steam, Discord gibi platformlar etkilenecek mi?
  18. Baldiback

İzmir Çeşme'de Orman Yangını.

Bir arabanın yandığı o yangının da ormana sıçramasıyla yangın büyüdü. Çeşme otobanına giriş çıkışlar kapatılmış yangın kontrol altında değil. Kaynak: @izmirdecevirme (instagram)
  19. Baldiback

Rehber Evde Hollanda Lop Tavşanı Besleme Rehberi.

Hollanda Lop Tavşanları evde beslenmeye en müsait tavşan türüdür. Bir aylıkken katı beslenmeye başlarlar. (Sütten kesilirler.) Bir aylıkken kafese koyabilirsiniz. Su kabını bulamayabilir o yüzden kendi elinizden içirebilirsiniz biz öyle yapmıştık. Tavşan 3 aylık olana kadar kesinlikle meyve...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.