Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

Öneri 2 3090 veya Tek 4090 ??

Data science içinde Sli 3090 sistem toplayanları pcpartpicker.com da görmüştüm yapılabilir eğer kullandığın programlar 2 gpu yu ultilize edebiliyorsa onun dışında tek bir 4090 a o bütçe imkansız yetmiyicektir. 2. el 3090 ı test ederek almanı öneririm ve test ederken vram kullanımından dolayı...
  2. Sea

Yeni sistem görüntü vermiyor

Başka bir ekran kartı ile deniyebilir misin ?
  3. Sea

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

Link Removed Artık yeni bir 360hz 1080P fiyat/performans ürün var denilebilir msrp si daha düştü.
  4. Sea

Yeni sistem görüntü vermiyor

Görüntü gelmemesi ekran kartı sebebiyle olmalı en kötü hata aldığını vesayre gösterirdi anakartında post code yok mu hata kodu göster miyor mu ?
  5. Sea

Bu bilgisayar hakkında düşünceleriniz nedir?

Ek olarak ekran kartın şuan bile yeterli ve 1080P için harika bir ekran kartı olduğundan bence 4080 veya 4070 in çıkmasını beklemelisin.
  6. Sea

Bu bilgisayar hakkında düşünceleriniz nedir?

3070Tİ ı önermiyorum sebebi ise Vram in sadece 8 gb olması ve bu durumun şuan bile bir darboğaz oluşturuyor olması. Ram bulunabilirse CL30 6000MHZ seçilebilir Anakart gayet ok ama strix yerine TUF Z690 seçilebilir İşlemci eğer çoklu çekirdek performansına çok fazla ihtiyacın yoksa i5 13600K ile...
  7. Sea

Soru 360 mm Radyatöre 6 Fan Takmak

Hayır işlemcilerin hepsi aynı değildir silicon lottery dediğimiz bir olay var curve optimizerı işlemcin kötü bir bin olduğundan daha düşük bir değerde kullan.
  8. Sea

Bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz ?

Bütçe ve çözünlük belirtmediğinden ötürü al 4090 ı hayrlı olsun derim
  9. Sea

13900KF Overclock yardım

280 lik aio da alıyor bu frekansları ama stock behaviordan farklı sanki :D
  10. Sea

13900KF Overclock yardım

LNO2 lab olmayınca kabından çıkmıyor naz mı yapıyor :D
  11. Sea

En İyi Google Chrome Eklentileri #1

Adguard AddBlocker reklam ve izinsiz takipçi engelleyici.
  12. Sea

Soru Önerebileceginiz Hosting Firmaları Var mı ?

Aynen öyle ama tefecilikten farkı bu sefer para tefecinin değil kısacası map hosting sunucusunun değil senin emeğin ve senin emeğini almak için para vermen gerekiyor saçma kısacası." gelir vergisi" ne çok benzettim.
  13. Sea

Soru Rust şuan %33 indirimde almalı mıyım?

Kur sebebli artışı steamden başka kimse kesin olarak söyleyemez sadece bir fikir ortaya koyabilir ve bana kalırsa kur arttıkça artması herkesin ön görebilceği bir şeydir ve steam önerilen kuru değiştirdiğinden fiyatlar yavaş yavaş yükseltilcek diye düşünüyorum.Rust tek başına oynarken zorlu...
  14. Sea

XBOX Series S vs RTX3050 PC

Saniyesinde stok bitiyorken acaba custom script veya bi shopping exe si mi kullanılıyor diye sorguluyorum stoğun bitmesi 2-3 saniye alırken kredi kartı kayıtlı bile olsa bu insanlar ne ara kredi kartı sms ini onaylıyor hiç anlamıyorum.
  15. Sea

Sıfır Deneyime Sahip Bir İçerik Yazarı Nasıl Olunur?

Yazım kurallarında hata yapmaktan çok korkuyorum bu konu ile alakalı ne kadar üstüne gitsemde özellikle kelimelerin bitiş veya ayrı yazıldığı binlerce örnek varken kafam çok karışıyor ve hepsini hatırlayamıyorum bu konuda kendini nasıl aştın ?
  16. Sea

Ki böyle daha güzel çünki bazı hostlarda abonelik bitince mapini geri almak için para isteyebiliyorlar ve render distanceı yükseltmek istersen de ekstra ücret talep edebiliyorlar.
  17. Sea

Batihost gibi büyük hostlar daha yardımcı olabiliyor ve panelleri daha kolay oluyor ama çok daha ucuza random host satan sitelerden de alabilirsiniz geneli panel vermiyor uzaktan erişim programı veriyor adamların sunucusunu kendi bilgisayarın gibi kullanarak kontrol ediyorsun tek fark o oldu.
  18. Sea

i7 6700 benzeri bir sistem de mi yok eski laptop falan filan ? gerçekten yeterli oluyor ve elektrik faturasındaki artış bi milka çikolata kadar tutmuyor...
  19. Sea

Kendiniz hostlamayı neden hiç düşünmediniz?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.