Neler yeni

Raman kullanıcısının son içeriği

1. R

Satılık AOC 1080P MONİTÖR, STEEL APEX 5 KLAVYE, UPS

Herkese Merhaba , AOC MARKA 1080P 1 MS 144 HZ OYUNCU MONİTÖRÜ 2000 TL https://www.letgo.com/item/aoc-24-c24g1-144hz-1ms-iid-1704573262 APEX 5 HİBRİT KLAVYE 2250 TL https://www.letgo.com/item/steel-series-apex-5-hibrit-klavye-iid-1704572744 UPS TUNÇMATİK 1000 WATT LIK + SIFIR ORJİNAL 2...
  2. R

MSI OLED MONİTÖRLER HAKKINDA.

Saygıdeğer Levon MSI MPG 272URX QD-OLED 27 inç 240Hz 0.03ms 4K MSI MAG 321UP QD-OLED Sizden ricamız kullanıcı olarak bu 2 oled monitörün incelemesini rica ediyoruz. İçlerinden bir tanesini senin vereceğin bilgiye göre sipariş etme durumumuz var. Belki forumda da almak isteyen arkadaşlarımız...
  3. R

HANGİ PSU YU ALMALIYIM / BU PSU İYİ MİDİR

aynen ilerde daha güç isteyen bir sistem kullanılmayacaksa israf olur. Tavsiyem ileriye böyle düşünüyorsanız mutlaka alın derim. Düşünmüyorsanız kesinlikle almayın.
  4. R

RTX 5080 Yeni PSU Alınmalı mı ?

Kesinle kafan rahat etmesi için almalısın. bende 850 watt vardı onu yapmak isterken Ana kart yandı. Garanti kapsamında değişim yaptım. Sonra 1250 watt atx 3.1 lik msi in psu aldım. Güç istiyosan al güç diyerek ekran kartına besleme yaptım. Çok şükür iyi performans veriyor. Lakin 5080 serilerinde...
  5. R

MSI Afterburner Göstergesi Levon'un Kullandığı

Aynen eğer oluyorsa bizde istiyoruz :=))
  6. R

MSI Afterburner Göstergesi Levon'un Kullandığı

Nvida nın frame rate uygulaması var o daha iyi gibi duruyor. Her seferine ayar gerekmiyor.
  7. R

Yardım 14700k stres testinde 100 derece

ben 100 C yi görüyorum. Eğer 100 C ı görüyorsan bunu biostan düşürme ayarlarına bakabilirsin. Youtube bunu anlatıyorlardı.
  8. R

Yardım 4K OLED Alacağım MSİ mi ASUS mu?

bence bunun en iyi cevabı 2 sinin bulunduğu bir mağaza bulup 2 sinin de sana iyi görünene bakman lazım . bence msi in renk kalitesi iyi ama sana göre nasıl oluru görmen lazım
  9. R

6K bütçeye kadar FPS oyunları için monitör önerisi?

senin gösterdiğin 1080 ben 1440p ve 27 inch diyorum :) Tercih senin
  10. R

Yardım 14700k stres testinde 100 derece

Oyunlarda bu kadar yükselmez. Ortam sıcaklığı da buna etkilidir. Hesaplama yaptıracaksanız uzun vadede problem olabilir. Hesaplama yaptıracaksanız biostan voltaj ayarları kısmanızı ortam sıcaklığını düşürmenizi ve havalandırma sistemin iyi çalıştığından emin olmasınız. Kit de pek etkili olmaz...
  11. R

4k monitörlerde blurluk testi.

Arkadaşlar merhaba ben MSI 27 URF-QD monitör aldım bu monitörde haber izlerken yada başka bir yerde yazı geçerken bunla karşılaşıyorum sizce bu normal mi ? görüntü kalitesi 1080p-Ekran kartı şu an 3060-ti UFO testinde nasıl anlarız Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?
  12. R

orjinali de burda https://www.itopya.com/msi-27-g27cq4-e2-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-curved-1500r-wqhd-va-gaming-monitor_u22860?srsltid=AfmBOoollvZoVPpnCGVrvWBz97j7dEHIucbMMQM25QqBVyhWMUmL4j9WTs8
  13. R

Sana 6 k ya 2 el monitör verim 2k 27 ınch garantisi de devam ediyor.
  14. R

Satılık [BEYAZ SİSTEM] ROG STRIX RTX 4090, 13700KF, 32 GB RAM, DRAGOS LCD KASA

hocam yanlış anlama bu tarz yakın sıfır bulanabilir. Daha uygun bir şey yapabiliyor musun ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.