Neler yeni

frozen kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım Hangi kart tercih edeyim

Reis beyaz sistem
  2. F

üçünden birini tercih edicem
  3. F

Bütçe 41000 Merhaba arladaşlar şuan 41k bütçem var ama. Arttırabilirim bu ekran kartı 2. El mi alsam yoksa şu ikisi birisi tercih etsem
  4. F

Yardım selam arkadaşlar beyaz sistem topluyorum ama tek sorun ekran kartı ekran kartı ne alsam diye düşünüyorum

bi bakayım bu arada beyyaz i,stiyordum ama siyaha yönelme yapma ihtimalim de var eyvallah kard fiyatı iyimiş ama bizim ülkede 3 büyük marka ön planda sadece colorful mesela baya başarılı bir marka
  5. F

Yardım selam arkadaşlar beyaz sistem topluyorum ama tek sorun ekran kartı ekran kartı ne alsam diye düşünüyorum

ACABA DİYORUM OYNADIĞIM OYUNLAR FPS BAZLI OYUNLAR GENELDE BİRDE GTA5 RP VE WARFRAME OYNUYORUM YAYINLARDA GTA5 RP YAPIYORUM GENELDE ONA GÖRE 4080 ALSAM NASIL OLUR SENCE FAZLA BÜTÇE ZORLAMAK İSTEMİYORUM ÜCNKÜ
  6. F

eski sistem dost satmıstım askere gitmeden önce şuan askerliği bitirdim 0 dan sistem dizicem işte
  7. F

selam arkadaşlar beyaz sistem topluyorum ama tek sorun ekran kartı ekran kartı ne alsam diye düşünüyorum ben size sistemi yazayım ona göre bir öner yapabilir misiniz MSI MAG X870E EDGE TI WIFI AM5 DDR5 8400MHZ(OC) USB4 4x M.2 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek...
  8. F

Soru İntel işlemci önerisi

Ben ca oynuyorum 540 hz monitor var alır mıyım
  9. F

Soru İntel işlemci önerisi

Arkasaşlar Sistenimi güçlendimek istiyorum da 14. Nesil i9 lar kötü dediler amd geçmeye kalksam anakart. Masrafı da çıkacak LGA1700 anakart b660 aaus prime Şuanki işlemci i5 12400F sizce ne yapmam lazım
  10. F

Soru kulaklık önerisi

arkadaşlar help mee steel çok pahalı geldi şu 3 model arası kaldım valorant ağırlıklı oytnuyorum siz olsanız hangisi tercih ederdiniz 1-hyperx cloud 3 wireles 2-corsair hs80 pro 3-razer blackshark v2 pro
  11. F

Yardım DEPOLAMA İLE HATASI OLABİLİR Mİ

ARKADAŞLAR GTA5 İNDİRİYORUM 1 HAFTYADIR BÖYLE HATA VERİYOR NEDENİ NEDİR BİLEN VAR MI İLK BAŞLIYOR İNMEYE SONRA HIZ BAYA DÜŞÜYOR EN SON BOZUK DİSK İNDİİRME DİYOR CYİSTAL DİSK DEĞERLERİ PAYLAŞTIM GTA5 İNDİRECEĞİM DİSK BU DİĞER DİSK DOLU OLDUĞU İÇİN ONA İNDİREMİYORUM
  12. F

Soru intelden amd geçicem hangi amd işlemci tercih etmeliyim

araedaşlar bir sorum varsistem bu şekildePC özellikleri İ5 12400 f işlemci B660 Asus prime anakartXpg 16 gb 3600 mhz ram Asus dual Rx 6700 xt ekran kartı Xpg 512 gb ssd Asus tuf gt 301 kasaAsus tuf 650W psuama aralık ocak gibi güncelleme yapmayı düşünüyorum intel den amd geçiş yapacağımfps...
  13. F

Yardım Hangi işlemci seçebilirim

O anakart yeri ne giderdi peki
  14. F

Yardım Hangi işlemci seçebilirim

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim siparişi verdim zaten. Gigabyte X670 aorus elite ax anakart ve Ryzen 7 7800X3D Gskıll trident Z5 32 gb 6400 mhz ram olarak ayarladım Sence nasıl tercihler oldu

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.