Neler yeni

Eibona kullanıcısının son içeriği

1. E

"Memory Code 55" hatası görüntü gelmiyor

Ramler de sıkıntı yoksa ve anakart pinleri sağlamsa işlemci olma ihtimali de yüksek. Benzer bir durumu yaşamıştım işlemciden kaynaklanıyordu.
  2. E

Yardım Bilgisayar çalışırken monitör kapanıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Ne yapabilirim?

Driverları kendin kaldırmaya çalıştığın zaman her zaman olmasada geride bazı dosyalar bırakabiliyor buda GPU vs. değişikliği yaptığında yeni kartın driverlarıyla çakışma yaşatabiliyor. DDU kalan dosyaları da sildiği için format atmayacaksan tavsiye edilen DDU ile silmen. Yanlış bilmiyorsam...
  3. E

Çözüldü Kulaklık takınca oyunlarda ses boğuklaşıyor

BT kulaklık oyun için çok tavsiye edebileceğim kulaklıklar değil kablosuz kullanmak istiyorsan tercihini 2.4 GHz bağlantı şekline sahip kulaklıklar tarafında tutmanı tavsiye ederim
  4. E

Microsoft sayfasından kopyaladım BT kulaklığı çıkardığım için kendim bakamıyorum Eğer çözmediyse Google üstünden Hands Free özelliğini kapatmayı araştırabilirsin Ayarlar menüsünden Bluetooth ayarlarına gidin. Bluetooth kulaklığınız "Bağlı" gözüküp gözükmediğinizden emin olunuz. Kontrol...
  5. E

Çözüldü Bilgisayar kasasında adreslenebilir aydınlatma nasıl reset butonu ile kullanılabilir?

Ayrıca internet üzerinden alabileceğin istersen kumanda ile istersen buton ile çalıştırabileceğin ARGB kontrolcüler de mevcut
  6. E

Çözüldü Bilgisayar kasasında adreslenebilir aydınlatma nasıl reset butonu ile kullanılabilir?

Reset switch dediği kasanın üstündeki reset butonu bazı kasalarda olmayabiliyor ama çokda yaygın bir şey değil kasanın üst kısmında reset butonu varsa kablosuda vardır söküp kontrolcüye tak direkt
  7. E

Eğer bluetooth kulaklık kullanıyorsan Hands Free modunda çalışıyor olabilir. Benzer bir durumu yaşamıştım bağladığın cihazın ayarlarından hands free tikini kaldırıp çalıştırabiliyorsun.
  8. E

Anakartında ARGB girişi bulunmuyor zaten reset butonuyla değişim için kasanda kontrolcü olması lazım varsa anakartından reset kablosunu söküp kontrolcüye tak bastığında değişecektir
  9. E

Yeni sistem önerisi

Eğer çok yükseklerde gözün yoksa 5600 + 3060 alıp cebinde para bırakabilirsin geri kalan parçalarda aman aman değişmesi gereken bir şey yok. Daha da yüksek bir şey istiyorsan satıp bütçenin üzerine ekleyerek hazır sistemlere bakabilirsin. Yüksek ihtimalle o fiyatlarda Kasım ayında 3070li...
  10. E

Soru Arctic 280 vs Msi MPG K240 ?

H510 Flow kasanın önündeki fanı söküp üst kısma takıp K240ı öne taktığında oluşacak olan görüntü çok güzel olacaktır ekranlı olması da ekstrası hayırlı olsun
  11. E

Uyum anakart

Uyumlu gibi gözüküyor almak istiyorsan alabilirsin ama bana sorarsan alayım mı diye gerek yok derim.
  12. E

Uyum anakart

Yanlış hatırlamıyorsam bunun RGB için kontrolcü çıkıyordu yanında onunla da çalıştırabilirsin.
  13. E

Uyum anakart

Doğru baktıysam RGB konusunda 2 adet 4 pin RGB giriş var eğer aldığın kablo 4 pin RGB ise bağlarsın yoksa olmuyor. Pin sayısı olarak bakarsan görseldeki gibiyse yeterli gibi duruyor.
  14. E

Yeni sistem görüntü vermiyor

belki pci slotunda sıkıntı vardır bir göndermeyi dene eğer parçaları tek bir yerden aldıysan toptan teslim et belki farklı bir durumda vardır
  15. E

Yeni sistem görüntü vermiyor

Resimden çok belli olmuyor ama bir şey yok gibi farklı kablo veya monitörle denedin mi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.