İnan hiç fark etmez.Hangi segmente hitap etmesini istersin?
İnan hiç fark etmez.Hangi segmente hitap etmesini istersin?
Çok fazla orta seviye çıktı üst seviye olanı rtx 4070 saysak bence giriş gelirHangi segmente hitap etmesini istersin?
Herkesin seveceği bir sistem gelecek 😉Çok fazla orta seviye çıktı üst seviye olanı rtx 4070 saysak bence giriş gelir
Hadi bakalım takipteyiz onu da alırız olmadıHerkesin seveceği bir sistem gelecek 😉
7700xt filanda olabilir belkiherkese hitap edicek deniyorsa ben bir 6700xt yada 6750xt seziyorum
yeni çıkan güncel ekran kartlarını ddr4 sistemlerle heba etmezler diye düşünuyorum7700xt filanda olabilir belki
Vallaha benim tahminim levon hocam güzel bir sistemde sağlam bir fiyatta anlaşmaya çalışıyor. O yüzden biraz uzuyor şuan, gelen sistem güzel olsun da, geç olsun sağlam olsunAy bitmeden gelse bari de zor
hocam güzel bir b650 anakart yazmamışsın eksik kalmış bak
- gpu : 4070/4070 Ti
- cpu : Ryzen 5 7600 veya Ryzen 7
- soğutucu(ryzen 5 7600 ve üstü modellerde olmalı bence)
- cpu ile uyumlu güzel bir anakart
- 16 ram
- 500 ssd.
- gold-silver tam modüler psu
- mümkünse mesh kasa (fazla hayal oldu ama bir ihtimal tabi )
mutlu eder
neyse hayal kurmayalım şimdi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.