Neler yeni

Yeni Bilgisayar Şart

Anyturtle2

Yeni Üye
Uzman
Konular
1
ModArt Kredi
0
Haftanın her günü 9 saat bilgisayardayım artık gözlerim dayanamayacak kadar yorgun ve kendimi gerçekten halsiz bitkin hissediyorum. Hem taşıması kolay istediğim yere götürebileceğim hemde gündelik işlerimi hızlı bir şekilde yapabileceğim bir şey arıyorum gerçekten tavsiye verecek varsa bana ulaşabilir misiniz.

Nixonsboy1

Yeni Üye
Uzman
Konular
0
ModArt Kredi
0
Nirvana S100 kullanıyorum dört aydır mavi ışık filitresi varmış gözlerimi yormuyor hem de hafif hemde istediğin yere taşı varlığını hissetmezsin.

Anyturtle2

Yeni Üye
Uzman
Konular
1
ModArt Kredi
0
Aaaaa çok iyi peki şey sorcam hızı falan nasıl ben pek anlamıyorum bilgisayar özeliklerinden detay verebilir misin

Nixonsboy1

Yeni Üye
Uzman
Konular
0
ModArt Kredi
0
donma kasma sorunu yok işlemleri rahatlıkla yapıyorsun ablamın eşide aldı hatta bir sürü program yüklemiş hor davranmadığın sürece uzun süre rahat kullanırsın

Anyturtle2

Yeni Üye
Uzman
Konular
1
ModArt Kredi
0
Teşekkür ederim. Peki bir şey daha sorcam bilginiz varsa nerden alabilirim teknik özeliklerine nereden ulaşabilirim

Nixonsboy1

Yeni Üye
Uzman
Konular
0
ModArt Kredi
0
Casperın web sitesinde alabilirsin istersen istersen web sitesine giriş yaptığında sağ alt kısımda yardım merkezi var daha detaylı bilgi alırsın çok yardımcı oluyorlar bizde oraya sorduk herşeyi anlattılar yardımcı olurlar size

Anyturtle2

Yeni Üye
Uzman
Konular
1
ModArt Kredi
0
Gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır vallaha çok iyi oldu beni büyük bir yükten kurtardın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.