Benim yaşadığım yolda yürürken kafama tahta lütfedildi 9 dikiş atıldı,covit oldum akciğer sönmesi, karaciğer büyümesi,kan tahlillerim ful kırmızı,mide ve kemik iltihabı,kalp atışımı alt komşu duyuyordu resmen 3 şehirde hastane hastane gezdim 1 sene boyunca sonra bı anda herşey düzeldi marmar hastanesi artık beni tanıyordu en son 6 tane doktor başımdaydı🤣
1. Küçükken köydeki evimizde dedemlerle kahvaltı yaparken masanın ortasında duran bardan benim önüme doğru yürüdü. Sonra dedemle annem beni okutup üfletti 😁
Parlak yüzeyli masalarda altı ıslak olan bardaklar genelde hareket edebilir. ama en fazla 3-5cm kayar. Fakat köyde masada başımıza gelen olay bambaşkaydı hala ona anlam veremedik. Yani 30-40cm yürüdü plastik bardak hem de yani.
2. 13-14 yaşlarında ike kötü bir trafik kazası geçirdim. Dolapderede bir minibüs bana çarptı. Ben tabi babamın elini bırakıp karşıya koştuğum için hata benim. Neyse kafatası kemiğim kırıldı sol kulağım koptu ve diktiler hala dikiş izleri belli maalesef. Kulağımdan kanlar fışkırmış. Taksim ilk yardım hastanesine götürdüklerinde zaten ölmüşüm bu yaşamaz deyip ilgilenmemişler. Annem bileğindeki bilezikleri doktorların önüne atmış 😂 Sonrasında ameliyata almışlar kalp çalışmış falan derken kulaklarımdan kan fışkırdığı için çok ümitlenmeyin demişler.
Ben bir kaç gün komada kalmışım yaklaşık 10 gün sonra da gözümü açmışım. Fakat gözümü açmadan önce yalan yok bak Allah çarpsın Ak Sakallı bir dede derler ama ben İsa Peygamber diyorum kendi fikrimce. Yani İsa Peygamberi gördüm ve gözümü açtım.
Bunu 3 ay sonra iyileştiğimde okula geri devam ederken arkadaşlarıma anlattım 2 yıl boyunca alay konusu oldum 😔
Tabi birde şu var küçükken annem çalıştığı için bizi Gözleri görmeyen Alis Hanım vardı ona bırakırdı. Ona durumu anlatmışlar ben komadayken ve o bir dua yazdırmış onu yastığımın altına koymuşlar ve ertesi gün uyanmışım. Buda ayrı bir hikaye işte.
Şu an düşününce komik geliyor valla 😂😂