Windows 11 24H2 sürümü çıktı ve ben hâlâ Windows 10 kullanmaya devam ediyorum. Daha önce yaşadığım bazı sorunlar nedeniyle Windows 11'e geçiş yapmamıştım. Ancak şimdi yeni sürümü denemeyi düşünüyorum. Forumlarda okuduğum yorumlar oldukça karışık; bazı kullanıcılar Windows 11'in harika olduğunu söylerken, diğerleri çeşitli sorunlar yaşadıklarını belirtiyor. Hatta bazıları Windows 8'i övüyor, bazıları ise Windows 11'i kurmamamı öneriyor. Yıllardır bu konular üzerine tartışan forumlar bile net bir görüş sunmuyor.
İşlemcim yeni nesil olduğu için Windows 11'in daha uyumlu olabileceğini düşünüyorum ve belki daha az hata ile karşılaşırım umudundayım. Ancak, alt + tab problemi ve sağ tıklama ile ilgili başka sorunlar hakkında da duyumlar aldım.
Bu noktada sizlerden yardım istiyorum; Windows 11 24H2 sürümünü kurmayı düşünüyorum.
Ne yapmamı önerirsiniz? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Farklı bakış açılarına açığım ve her türlü görüşe saygı duyuyorum.
Teşekkürler!
İşlemcim yeni nesil olduğu için Windows 11'in daha uyumlu olabileceğini düşünüyorum ve belki daha az hata ile karşılaşırım umudundayım. Ancak, alt + tab problemi ve sağ tıklama ile ilgili başka sorunlar hakkında da duyumlar aldım.
Bu noktada sizlerden yardım istiyorum; Windows 11 24H2 sürümünü kurmayı düşünüyorum.
Ne yapmamı önerirsiniz? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz? Farklı bakış açılarına açığım ve her türlü görüşe saygı duyuyorum.
Teşekkürler!