Neler yeni

Windows 10'da RAM kullanımı aniden artınca ne yapmalı?

• Konbuyu başlatan 222
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 58

222

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Merhaba, Windows 10 kullanıyorum, masaüstü PC, 16 GB RAM var. Hiçbir şey açık olmamasına rağmen 8 GB'den fazlasını kullanıyor ve bunun üzerine başka bir şey açtığımda (oyun, program vs.) Kasıyor, kullanılamaz hale geliyor. Buna benzer konular açılmış ve bazı kişiler bunun normal olduğunu söylemiş fakat normal değil; en basit örnek olarak 2 gün önce böyle değildi, daha yeni böyle oldu. Görev yöneticisinde neyin RAM'i bu kadar kullandığı görünmüyor. Daha detaylı gösteren 1-2 program indirdim, onlar da göstermiyor. İlgisi var mıdır bilmiyorum ama en son orijinal olarak satın aldığım Shadow of the Tomb Raider oyununa Türkçe yama kurmaya çalıştım ve kurarken antivirüsü kapattım.

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Kaspersky total security 90 gün ücretsiz Onunla taratın. Malwarebytes ve Adwcleaner ile de trojan taraması yapın.

URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.

222

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Kaspersky total security 90 gün ücretsiz Onunla taratın. Malwarebytes ve Adwcleaner ile de trojan taraması yapın.

URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
merhaba, kaspersky kullanıcısıyım zaten, premium olarak kullanıyorum, onunla detalyı tarama yaptım 7 milyona yakın dosya tarandı, 1 tane trojan çıktı ve "silinemeyen dosya" tarzı bir uyarı verdi, ben de "arşivi sil" tuşuna bastım, malwarebyte ile de tarama yaptım, zararlı bir şeyler buldu ve hepsini sildim ama sonuç aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.