Hocam çok teşekkür ederim. Süpersin valla.Link Removed
Rica ederim 🤗Hocam çok teşekkür ederim. Süpersin valla.
Ne bekliyorsun 5tl ye 😂Bu paraya ancak OEM key çıkar, o da anakarta gömülüyor ve asla bir daha başka key kullanamıyorsunuz. Alırken aklınızda bulunsun.
Ne bekliyorsun 5tl ye 😂
Retial veya oem talep edebilirsiniz satıcıdan veriyorBen sadece alacakları bilgilendirdim. Başka bir amacım yok. Şahsen ben almam. 70-80’e MAK bulunuyor çünkü.
almayın aman diyim. 5 ayrı sipariş verdim 5 tane kod vermesi yerine kalkıp bana 5 ayrı pc de kullanırsın deyip tek kod verdi utanmadan.Link Removed
Mak keymis abi bende sonradan anladım format atana kadar geçerli ama aktif olan arkadaşlar varalmayın aman diyim. 5 ayrı sipariş verdim 5 tane kod vermesi yerine kalkıp bana 5 ayrı pc de kullanırsın deyip tek kod verdi utanmadan.
Ekli dosyayı görüntüle 3107
Mak olduğunu bilsem paylasmazdim Zaten kusura bakmayın 🙏almayın aman diyim. 5 ayrı sipariş verdim 5 tane kod vermesi yerine kalkıp bana 5 ayrı pc de kullanırsın deyip tek kod verdi utanmadan.
Ekli dosyayı görüntüle 3107
Ya sizler 1 tane alıyorsunuz anlamamanız normal resmen uyanı kbunlar. bana şimdi kalkmı şbirde iade aç o zaman diyor utanmadan herifin puanlarına baktım aşırı kötü.Mak keymis abi bende sonradan anladım format atana kadar geçerli ama aktif olan arkadaşlar var
Mak olduğunu bilsem paylasmazdim Zaten kusura bakmayın 🙏
Bende zaten şikayet ettim Amazondan ağzının payını verdim söyledim gerekeni onlaraYa sizler 1 tane alıyorsunuz anlamamanız normal resmen uyanı kbunlar. bana şimdi kalkmı şbirde iade aç o zaman diyor utanmadan herifin puanlarına baktım aşırı kötü.
Ben 5 tane sipariş veriyorsam 5 tane key vermeli haksız mıyım?
Dur şimdi ayrı konu açıcam bu satıcıyı bi rezil edelim
Daha önce de oem keyler aldım 7-8 TL ye ama Mak değildi onları sorunsuz yıllarca kullandık bunu ilk defa gördümYa sizler 1 tane alıyorsunuz anlamamanız normal resmen uyanı kbunlar. bana şimdi kalkmı şbirde iade aç o zaman diyor utanmadan herifin puanlarına baktım aşırı kötü.
Ben 5 tane sipariş veriyorsam 5 tane key vermeli haksız mıyım?
Dur şimdi ayrı konu açıcam bu satıcıyı bi rezil edelim
İyi yapmışsın açtım bende konusunu görsün ebesininkini bu satıcı. Valla 5TL olunca ben bile hemen atladım sazan gibi 🤣🤣🤣
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.