hepsine baktım o kadar çok baktım denedim ki hiçbirinden sonuç alamadım. eski 4 5 yıllık kullanmayı bıraktığı face hesabı harici hiçbir şey yok.Yabancı bazı siteler vardı şuan adlarını hiç hatırlamıyorum. İsim soyisim yazdığınız zaman size sosyal medya hesaplarını çıkarıyordu. Ben o şekilde yararlanmıştım. Birde onları araştırın.
Demek sizde bu noktalara geldiniz. Allah kolaylık versin çok zor iş. İllaki sosyal medya hesabı vardır, bu zamanda kullanmayan insan az kişi. Büyük ihtimalle takma isim falan kullanmıştır.hepsine baktım o kadar çok baktım denedim ki hiçbirinden sonuç alamadım. eski 4 5 yıllık kullanmayı bıraktığı face hesabı harici hiçbir şey yok.
Ben de öyle düşünüyorum. O yüzden beni zorluyor...Büyük ihtimalle takma isim falan kullanmıştır.
Site ismi verir misiniz?Yabancı bazı siteler vardı şuan adlarını hiç hatırlamıyorum. İsim soyisim yazdığınız zaman size sosyal medya hesaplarını çıkarıyordu. Ben o şekilde yararlanmıştım. Birde onları araştırın.
İnan hatırlamıyorum, üstünden birkaç sene geçti.Site ismi verir misiniz?
Bence kendinde kayıtlı değildir yaştan dolayı mı bilmem ama genelde ya babasının adına ya da yakınlarının adına kayıt olabiliyorlar.118 80’i arayıp ad-soyad bilgileriyle numarasına ulaşabilirsin. Direkt vermezler ama bağlarlar.
Hocam dm den ad soyad, bulunduğu tahmini il ilçe, tahmini doğum yılı felan at buradan paylaşmayacağım bir yöntem deneyeceğim. Dm den sorabilirsin tabiBence kendinde kayıtlı değildir yaştan dolayı mı bilmem ama genelde ya babasının adına ya da yakınlarının adına kayıt olabiliyorlar.
Sence verirmi🤣Okul idaresine sorun.
Hocam aşırı pahalı ya onlarda. 5 TL falan istiyorlar. Ve bu da sadece 1 dk. için. Eğer bunu göz önünde bulunduruyorsa arayabilir.118 80’i arayıp ad-soyad bilgileriyle numarasına ulaşabilirsin. Direkt vermezler ama bağlarlar.
Link RemovedSite ismi verir misiniz?
Link Removed
O da sıkıntı gerçi.Sence verirmi🤣
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.