Son videomda Türknet'e laf edenler olmuştu. Türknet altyapısı olmayan yerlerde 100mbps ye kadar olan hızlar için 169tl mi ne alıyor diye isyan ediyordu millet.Ekli dosyayı görüntüle 848
Türktelekom Zam Yaptığına Göre Diğer Firmalar Mecburen izinden gidecek.Böyle Giderse Ev İnterneti'de Lüksleşecek galiba.
Siz Hangi Servis Sağlayıcıyı Kullanıyorsunuz?
Şahsi Fikrim Türknet Gigafiber Projesi ile internet Hızlarının Şahlanmasında katkıda bulundu.Binevi önderlik ediyor.Gigafiber Yaygınlaşması Biraz daha hızlansa Çoğu Abone Türkneti Tercih eder.Son videomda Türknet'e laf edenler olmuştu. Türknet altyapısı olmayan yerlerde 100mbps ye kadar olan hızlar için 169tl mi ne alıyor diye isyan ediyordu millet.
Kolay değiş işte. Kazım maliyetleri dışında belediyeye ödenen her ay sabit ücretler var. Ben bu konuyu konuştum maliyetleri söyleyemem ama ço kaşırı pahalı.Şahsi Fikrim Türknet Gigafiber Projesi ile internet Hızlarının Şahlanmasında katkıda bulundu.Binevi önderlik ediyor.Gigafiber Yaygınlaşması Biraz daha hızlansa Çoğu Abone Türkneti Tercih eder.
Şahsen Ben şuan 12 Mbps Internetle Sürünüyorum.GigaFiber veya Fiber Gelse de İnternet Nedir ögrensek, Yıl olmuş 2023
Başka altyapı olmayınca mecburen kullanıyor ve o paraları ödüyor insanlar. Bende yıllarca 11mbps için 100 küsür tl öderdim ttnet'e.zamdan önce de fiyatlar inanılmazmış kim neden kullanır ki
Kolay değiş işte. Kazım maliyetleri dışında belediyeye ödenen her ay sabit ücretler var. Ben bu konuyu konuştum maliyetleri söyleyemem ama ço kaşırı pahalı.
Yani adamlar diyor ki bir semte geldiğimiz zaman öyle 50-100 abone ile maliyet kurtarmıyor.
Hatta şöyle diyim en az 2-3000 müşteri edinmesi lazım ki o zaman adamlar oraya fiber çeksin. Dedim bana getirin bari ama olmuyor işte
Hocam 1 aya Taahhütüm Bitiyor Aradım Diyorlar 16 MBPS internet Normalde 350₺ Mevcut abonemiz olduğunuz için 155₺. 16 MBPS internete 155 Lira vereceğime çöpe atarim daha iyi.zamdan önce de fiyatlar inanılmazmış kim neden kullanır ki
tt varsa onun altyapısını kullanan şirketler otomatik olmuyor muBaşka altyapı olmayınca mecburen kullanıyor ve o paraları ödüyor insanlar. Bende yıllarca 11mbps için 100 küsür tl öderdim ttnet'e.
Satmayabiliyor...tt varsa onun altyapısını kullanan şirketler otomatik olmuyor mu
Paket içeriğiniz Nedir? ve Ücret Ne kadar?TT altyapısı kullanan bütün sağlayıcılar zamanla zamlanacak. Bende Eylül ayının sonunda zamlar gelmeden TT ile 2 yıl taahhüt yaptım.
Aynı şekil bende 200/20 internete suanda 2 yıl taahhüt ile 239 tl ödüyorum kabul edilebilir bir fiyat bence +150 tl daha ödersem 1000 e yükselte biliyorum suanda 😊TT altyapısı kullanan bütün sağlayıcılar zamanla zamlanacak. Bende Eylül ayının sonunda zamlar gelmeden TT ile 2 yıl taahhüt yaptım.
Benim altyapım fazla iyi değil. 24/4 Paket. Aylık 134 TL.Paket içeriğiniz Nedir? ve Ücret Ne kadar?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.