Neler yeni

TR Kasa Watt Hile İddiası

mrParlak

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Merhaba, başlığı ile belli olucak şekilde olan bir şeyin videosunun geçtiğini gördüm video link atılıp atılmadığı konusunda bilmediğim için kısa yazı özeti ile geçicem. Bahsi geçen video da TR satışındaki Çin Meşeili ürünlerin özünde 400w güçde olan ürünü 750w etiketi alıp kasalarda satışa geçen psu lu kasalar varmış. Şimdi buna da kişi ikili yemek masasında ki konuşmasındaki iddia dan geliyormuş. Yani burada bu iddia bu ikilinin arasında doğan bir şeyse ve bu kişide içerik üreticisiyse iddia nın daha güçlü olması adına testi kendisi yapıp iddiayı güçlendirmesi gerekmiyormu? Yani bu kişiyi elbet kim olduğunu zaten öğrenemeyiz demek istediğim bunun bir gerçekliği yani esasında ne demek istediğimi anlamak isteyen anlar. Böyle bir şey ile çıkıp merak uyandırıp gerçekliğini bilmediğimiz bir şeyi yapmak bana komik geliyor. Şimdi bunun iddiasını daha yeni sıcak sunmuş. Burada bahsi geçen ürünler hangisi bilmiyoruz ama Merdivende ismi geçmeyen markaların yani MSİ Corsair gibi merdivende olup diğer olmayan markaların testlerini yapıp bunun gerçekliğini öğrenebilirmiyiz? Şimdi konu onun tarafında sıcak iken gün geçmeden bu yapılırsa testi güzel olur çünkü gün geçerse bahsi geçen ürünler '' pazardan kalktı satışda şu an yok bitmiş stok yok gibi '' bir şeylede çıkabilir. Araştırılırsa sevinirim. Modart ın kanalında bu tür bir ölçüm cihazı ile bakıldığını hatırlıyorum bakılırsa sevinirim. Az çok videonun ne olduğunu anlayan anladığını varsayıyorum burada demek istediklerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Son Konular ve Mesajlar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.