Tamamdir, aksilik cikmazsa yarin rootlu boot.img dosyasini verecegim. Sonrasinda root atarsiniz.Cihazım Redmi 9C
Tamamdir, aksilik cikmazsa yarin rootlu boot.img dosyasini verecegim. Sonrasinda root atarsiniz.Cihazım Redmi 9C
Bu konu içerisinde bootloder kiliti nasıl açılır anlatıyor.Hocam bu rom kurma değil mi root atma kısmını bulamadım?
BL kilidini konu sahibi açtığını söylüyor zaten hocam.Bu konu içerisinde bootloder kiliti nasıl açılır anlatıyor.
Kilidinin açıp olup olmadığı tehit etmek istiyorum eğer açık değilse 1 hafta beklemek zorunda kalacaksın.
üst kısımda bıraktığım linke tıkla ve inen uygulamayı kur bu arada telefonu fastboot moduna al ve bilgisayara bağla.Merhabalar, cihazıma bir dosya flashlamak istiyorum ama magisk yardımı ile ne yapmam lazım magisk root gerektiriyor mu? root olmadan nasıl yaparım? Cihazım Xiaomi
Hocam şuan müsaitseniz deniyorum.üst kısımda bıraktığım linke tıkla ve inen uygulamayı kur bu arada telefonu fastboot moduna al ve bilgisayara bağla.
Bu linkten windows için olanı indir ve daha sonra inen dosyayı zipten çıkar.
zipten çıakrdığın klasörü aç ve karaladığım yerdeki yazıyı sil ve oraya "cmd" yaz ve entere bas cmd ekranı gelecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 2188
daha sonra bu linkteki uygulamayı indir ama zipden çıkarma.
karşına gelen cmd ekranına "adb sideload" yaz ve boşluk bırak sonrasında indirdiğin orangefox dosyasını basılı tutarak cmd ekranının üzerine sürükle birkaç kez enter tuşuna bas yüklemeye başlayacaktır.
dosya yüklendikten sonra telefonu kapat ve güç açma ve ses açma tuşlarını basılı tut orange fox ekranı karşına gelirse tekrardan buraya yaz bir sonraki adıma geçelim.
üst kısımda bıraktığım linke tıkla ve inen uygulamayı kur bu arada telefonu fastboot moduna al ve bilgisayara bağla.
Bu linkten windows için olanı indir ve daha sonra inen dosyayı zipten çıkar.
zipten çıakrdığın klasörü aç ve karaladığım yerdeki yazıyı sil ve oraya "cmd" yaz ve entere bas cmd ekranı gelecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 2188
daha sonra bu linkteki uygulamayı indir ama zipden çıkarma.
karşına gelen cmd ekranına "adb sideload" yaz ve boşluk bırak sonrasında indirdiğin orangefox dosyasını basılı tutarak cmd ekranının üzerine sürükle birkaç kez enter tuşuna bas yüklemeye başlayacaktır.
dosya yüklendikten sonra telefonu kapat ve güç açma ve ses açma tuşlarını basılı tut orange fox ekranı karşına gelirse tekrardan buraya yaz bir sonraki adıma geçelim.
Telefon fastboot modunda iken ve bilgisayar bağlı iken aygıt yöneticisine bakar mısın sanırım telefonunu bilgisayar görmüyor
Otomatik atmadı ise kendiniz girin hocam, fastboot reboot recovery yazın.Umut Nas Hocam bu video da ki gibi arkadaşın dediğini yaptım ama TWRP menüsüne otomatik olarak atmadı. Sanırım yüklenmedi.
Manuel olarak girmeye çalıştım ama beni normal recovery karşılıyor.Otomatik atmadı ise kendiniz girin hocam, fastboot reboot recovery yazın.
Çok tuhaf, farklı recovery dener misiniz?Manuel olarak girmeye çalıştım ama beni normal recovery karşılıyor.
Dün zamanım yoktu hocam bugün girdim tekrar aynı adımları yaptım ve fastboot reboot recovery yaptım recovery kısmına atmadı bu sefer MIUI başlattı. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum da yani sanırım cihazım rootlanmıyor.Otomatik atmadı ise kendiniz girin hocam, fastboot reboot recovery yazın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.