Merhabalar, cihazıma bir dosya flashlamak istiyorum ama magisk yardımı ile ne yapmam lazım magisk root gerektiriyor mu? root olmadan nasıl yaparım? Cihazım Xiaomi
Dosya boyutu büyük dediği için siteye attım hocam.Ne flashlamak istiyorsunuz?
Dosyanin amaci nedir? Kisitli bilgiler ile yardimci olamam. Bu dosyayi Magisk ile flashlamak mi istiyorsunuz?Dosya boyutu büyük dediği için siteye attım hocam.
Game turbo dosyası güya hocam bilmiyorum. Yabancı bir forum sitesinde gördüm arkadaş şöyle açıklamış :Dosyanin amaci nedir? Kisitli bilgiler ile yardimci olamam. Bu dosyayi Magisk ile flashlamak mi istiyorsunuz?
Yok hocam nasıl yapılır baktım çok anlamadım.@undefined,
Tamamdir islem basit, telefonda root var mi?
Anladim, once root atariz o zaman. Bilgisayar var mi?Yok hocam nasıl yapılır baktım çok anlamadım.
Var hocam.Anladim, once root atariz o zaman. Bilgisayar var mi?
Once telefondan OEM kilidini acin hocam, bunun icin maksimum 1 hafta beklemek zorundasiniz. Bunu unutmayin.Var hocam.
Telefonun bootloader kilidi açık, usb hata ayıklama açık. İşlemcisi mediatek.Once telefondan OEM kilidini acin hocam, bunun icin maksimum 1 hafta beklemek zorundasiniz. Bunu unutmayin.
Cok guzel o zaman. Cihaz modeli nedir? Uygun dosyalari bulalim. Onlari duzenleyip size atarim. Ek olarak cihaz hakkinda kismini da atar misiniz? Surumunuze uyumlu patch dosyasi atacagim.Telefonun bootloader kilidi açık, usb hata ayıklama açık. İşlemcisi mediatek.
Cihazım Redmi 9CCok guzel o zaman. Cihaz modeli nedir? Uygun dosyalari bulalim. Onlari duzenleyip size atarim. Ek olarak cihaz hakkinda kismini da atar misiniz? Surumunuze uyumlu patch dosyasi atacagim.
Hocam bu rom kurma değil mi root atma kısmını bulamadım?Burada bootloader kiliti nasıl açılır ve root nasıl atılır hepsine değindim bu işlemleri yaptıktan sonra eğer bekleme süresi yoksa bootloader kilidinin açılması için magisk ile dosyayı flashlayabilirsiniz.
Rehber - Xiaomi Telefonlara Custom Rom Kurmak
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere xiaomi telefonlar için custom rom kurmayı anlatacağım. Öncelikle custom rom nedir bundan bahsetmek istiyorum. NOT: ROM yükleme işlemi ile telefondaki herşey sıfırlanacaktır. Yedeklerinizi almayı unutmayın ve telefonuzun en güncel MIUI sürümünde olduğundan emin...forum.modartpc.com
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.