Merhaba,yıllardır Windows kullanmaya alışkınım ve herhangi bir programlama dili bilmiyorum.Bir uygulama kurmak için komut araştırmak istemiyorum.Windows'a benzer Linux dağıtımları var mı?
hayır linux bilmek programa dili bilmek değildir hocam. linux çok farklıdır..Merhaba,yıllardır Windows kullanmaya alışkınım ve herhangi bir programlama dili bilmiyorum.Bir uygulama kurmak için komut araştırmak istemiyorum.Windows'a benzer Linux dağıtımları var mı?
nasıl kullanabilirim?her program kurmak için komut,işlem için komut mu araştırmam gerek?hayır linux bilmek programa dili bilmek değildir hocam. linux çok farklıdır..
ama windowsa benzer diyorsanız kesinlikle ubantu
ayrıca hocam am5 soğutucuya am4 işlemci takarsak sızıntı olur mu soğutucuda
hayır barda hazır kısayollar oluyor ama terminale chrome yazarakda çalıştırabilirsiniznasıl kullanabilirim?her program kurmak için komut,işlem için komut mu araştırmam gerek?
Teşekkürler.sanal makinada deneyeyim bir.hangi sürümü önerirsiniz?hayır barda hazır kısayollar oluyor ama terminale chrome yazarakda çalıştırabilirsiniz
direk Ubantuyu indirin isoyu kurun ama amacınız nedir?sanal
Teşekkürler.sanal makinada deneyeyim bir.hangi sürümü önerirsiniz?
günlük internette gezinme,office ve psf dosyalarını düzenlemedirek Ubantuyu indirin isoyu kurun ama amacınız nedir?
Daha çok siber güvenliğe ve niyetinizi (iyiye) kullanacaksanız Bir önerim var.
kesinlikle ubantu benim arkadaşım Windows yerine ana makinası ubantu anlatabildim mi 😀günlük internette gezinme,office ve psf dosyalarını düzenleme
Teşekkürler.kesinlikle ubantu benim arkadaşım Windows yerine ana makinası ubantu anlatabildim mi 😀
hocam bu arada am5 sıvı soğutucuya am4 işlemci takarsak sıkıntı yaşar mıyız
teşekkür ederim hocamTeşekkürler.
Yok AM5'in geriye dönük soğutucu uyumluluğu var.
hocam bişey sorucam güç kaynağı kablosu oluyor prize takıyorsunuz sondada kasanın arkasına takıyorsunuz o kasaylamı beraber geliyor? daha önce manuel toplamadım bilmiyorum..ben teşekkür ederim
hocam bişey sorucam güç kaynağı kablosu oluyor prize takıyorsunuz sondada kasanın arkasına takıyorsunuz o kasaylamı beraber geliyor? daha önce manuel toplamadım bilmiyorum..
teşekkür ederim birde psudaki güç kablosunun kasaya tam takamama olayını nasıl anlarız ben sana bileşenleri atiyim sen söyler misşnpsu ile geliyor.
teşekkür ederim birde psudaki güç kablosunun kasaya tam takamama olayını nasıl anlarız ben sana bileşenleri atiyim sen söyler misşn
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.