Jrainbow 4 pinli. Kablosunda 3 pin varAnakartın JRAINBOW girişlerinden birine takman lazım. Muhtemelen ARGB ışıklar çoklanıp tek baş oluyordur zaten
Pardon taktım şimdi. Ama yine gelmiyorJrainbow 4 pinli. Kablosunda 3 pin var
Kablolamanın fotosunu atar mısın? Ayrıca takabildiğine emin misin? Microsoft Store üzerinden MSI Center indir oradan Mystic light ile kontrol etmeyi dene eminsenJrainbow 4 pinli. Kablosunda 3 pin var
Pardon taktım şimdi. Ama yine gelmiyor
Kablolamanın fotosunu atar mısın? Ayrıca takabildiğine emin misin? Microsoft Store üzerinden MSI Center indir oradan Mystic light ile kontrol etmeyi dene eminsen
Sıkıntı yok gibiEkli dosyayı görüntüle 2264
Şimdi açıp deneyeceğim. Bir de bu Pump fan boşta kaldı doğru olmuş mu
Şimdi açıp deneyeceğimSıkıntı yok gibi
Mystic light içinde görünmüyor.
Mainboard led firmware abnormal. Update MB LED FW böyle bir hata veriyor
led fw görünmüyor bende tarama yapınca bunalıma soktu resmen msi
hocam güncel değil liste anakart-ram olayı gibi.
Teşekkür ederim baştan toplayacağız bakalım başka çare kalmadıFanların ve pompanın kabloları ayrı değil mi gibi bir kaç soru sormuştum daha sonra modele bakınca cevabımı aldım, yanıtı düzenleyip direkt link bıraktım. Youtube'da bazı installation videoları var ama bilemedim
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.