üst - orta sistemler iptal edildimi hocam yoksa çıkış zamanı bellimi?Arkadaşlar Sistem şu an iptal edildi. İleri tarihlerde haber vereceğim sizlere.
Sadece sabırlı olun yeter 😉
Vakti olmayanlar hali hazırda çıkacak kampanyaları değerlendirebilir. İlla bizim sistemi bekleyin diye bir dayatma asla yapmam karar daima sizlerindir.
Yok kanka giriş gelecekti bugün mozaikli resmi olan o iptal edildiüst - orta sistemler iptal edildimi hocam yoksa çıkış zamanı bellimi?
Gelecek sistemler 25k civarı olur diye Elrean gg almıştım çok memnumum, umarım sistemler yakında gelir mağdur olmazsınız hocam.Elrean gg sistemini alıcaktım Levon Abi bizim sistemde 13600k ve 240m sıvı soğutma diyince bekledim
Saçmaladın Bence rtx 3070 ti 12400f li hazır sistemler 20.000 tl civarı satıldı işlemci 13600k rtx 3070 ti lı sistemi 25k ya rahatlıkla çıkartabilirler kampanyalı şekilde işelerine gelirmi orasını bilememBu arada arkadaşlar sakın üst sistem 25k liraya hayal etmeyin en ucuz i5 13600k ile 3070ti toplamı 25k zaten. Daha asus sıvı soğutma, kasa , psu , ram ,ssd , anakart var. Hayallere kapılmayın.
birkaç defa yazdım bende bunu millet 23k hayalleri kuruyor ama kendileri üzüleceklerBu arada arkadaşlar sakın üst sistem 25k liraya hayal etmeyin en ucuz i5 13600k ile 3070ti toplamı 25k zaten. Daha asus sıvı soğutma, kasa , psu , ram ,ssd , anakart var. Hayallere kapılmayın.
Vok bugün stok sayısını paylaşcaktı instagramdan ne oldu story attı mıYok kanka giriş gelecekti bugün mozaikli resmi olan o iptal edildi
Markalar destek veriyor bu gibi kampanyalı sistemler için hiçte hayal değil hayal di gerçek oldu dersin çıkarsa 😄Bu arada arkadaşlar sakın üst sistem 25k liraya hayal etmeyin en ucuz i5 13600k ile 3070ti toplamı 25k zaten. Daha asus sıvı soğutma, kasa , psu , ram ,ssd , anakart var. Hayallere kapılmayın.
Saçmaladın Bence rtx 3070 ti 12400f li hazır sistemler 20.000 tl civarı satıldı işlemci 13600k rtx 3070 ti lı sistemi 25k ya rahatlıkla çıkartabilirler kampanyalı şekilde işelerine gelirmi orasını bilemem
Haber yok daha kankaVok bugün stok sayısını paylaşcaktı instagramdan ne oldu story attı mı
OlabilirDüşük bütçeli sistem rx 6600 olur o zaman ne diyorsunuz
Kanka atti dedi web stok var sadeceVok bugün stok sayısını paylaşcaktı instagramdan ne oldu story attı mı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.