Sinan Oğan; Cumhur ittifakı adayı Erdoğan'ı destekleme kararı aldı.
Bu mültecileri yollayacaktı sözde dimi 🤣🤣🤣 Tabi hangi şartlar altında Erdoğan dedi o kısmı tartışılır.
Kuvvetle muhtemel CB vekilliği, bakanlık verildi. Yada MHP'nin başına geçirmeyi vaat etti.Bu mültecileri yollayacaktı sözde dimi 🤣🤣🤣 Tabi hangi şartlar altında Erdoğan dedi o kısmı tartışılır.
Bu paylaşım üstüne buda AKP derse yuhh derim yani 🤣Ümit Özdağ açıklama yaptı.
Amacı MHP nin başına geçmek bu adamın zaten atılan oylar buna atılmadı o kadar zafer partisi destekçileri attı o da İkinci turda benim gibi SANDIĞA gitmeyecekKürşat Kütükçü Buyur dostum ne kandil dağı ne domuz bağı diyordun sözde savunduğun "milliyetçi" adam hizbullahçılarla aynı masada bu ülkenin insanını 2 makam mevkiye satacak kadar "milliyetçi" olduğunu gösterdi gerçekten 😂 😂
ekmek 20 tl , yoğurt 150tl , kaşar 200tl , ev kirası 15kAmacı MHP nin başına geçmek bu adamın zaten atılan oylar buna atılmadı o kadar zafer partisi destekçileri attı o da İkinci turda benim gibi SANDIĞA gitmeyecek
Amacı MHP nin başına geçip Cumhur ittifakından kopmak kendi partisini kendi türk milliyetçisi kesimini almakVardır bir bildiği.(umarım vardır)
Amacı bu ise bana doğru gelmedi.Kendiyle çelişmeyen,tutarlı tek aday oğandı.onu da kaybettik.Amacı MHP nin başına geçip Cumhur ittifakından kopmak kendi partisini kendi türk milliyetçisi kesimini almak
Aynen dostum mhpnin başına geçmek diyosunda mhp akpnin koltuğu altında sadece eski mhp yok artık + ne olursa olsun mültecileri göndermeyeceğiz diyen adamla kol kola ama kendisine milliyetçi diyor DDDAmacı MHP nin başına geçmek bu adamın zaten atılan oylar buna atılmadı o kadar zafer partisi destekçileri attı o da İkinci turda benim gibi SANDIĞA gitmeyecek
ZATEN o MHP de değişecek AKP de de Tayyip gidince işte o zaman görün curcunayi 😄Aynen dostum mhpnin başına geçmek diyosunda mhp akpnin koltuğu altında sadece eski mhp yok artık + ne olursa olsun mültecileri göndermeyeceğiz diyen adamla kol kola ama kendisine milliyetçi diyor DDD
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.