Neler yeni

Öneri SEO Ajansı Önerisi

aysuyigiter

Pro Üye
Kadınlar Kulübü
Konular
320
ModArt Kredi
0
Arkadaşlar merhaba, normalde pek yorum yazmam ama bu konuda gerçekten tecrübelerimi paylaşmak istedim. 3 senedir online butik işletiyorum ve Google sıralamaları konusunda resmen saç baş yoluyordum. Binlerce lira harcadığım SEO danışmanları hep "sabırlı olun, 6 ay bekleyin, 1 yıl bekleyin" gibi laflarla oyaladı durdu.

İki ay önce bu
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
'un sistemini bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim. Açıkçası başta biraz şüpheliydim, çünkü bu kadar hızlı sonuç alacağımıza inanmak zordu. Bizim site "el yapımı deri çanta" aramasında 5. sayfadaydı ve oradan günde bir iki kişi ya geliyordu ya gelmiyordu.

İnanın, sistemlerini kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra aynı aramada 2. sayfaya çıktık, 6. haftada ise ilk sayfada 4. sıraya yerleştik! Sistemin nasıl çalıştığını tam olarak anlamasam da, dijitalde hayatımızı tamamen değiştirdiler. En etkileyici yanı da sürekli rapor vermeleri ve her adımı açıklamalarıydı. Sadece "bize güven" deyip ortadan kaybolmadılar.

İlk iki ayda yatırımımın 3 katı geri döndü. Şimdi artık Google Ads'e ayırdığım bütçeyi yarıya indirdim, çünkü organik trafikten yeterince müşteri geliyor. Eğer sizin de siteniz ilk sayfalarda değilse ve bu durumdan bunaldıysanız, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Not: Bu arada kimse zorlamadı beni bu yorumu yazmak için :) Sadece küçük işletme sahiplerine gerçekten işe yarayan bir çözüm olduğunu duyurmak istedim. Sonuçta hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.