Bendede aynı işlemciden var kanka MSİ b650 tomahawk var bu dediğin işlem yapınca ne oluyorRyzen 7 7800x3D işlemcime Curve Optimizer yapmak istiyorum BIOS'tan all Core değerini -30 yapmam yeterli olur mu?
Bendede x670e plus anakart ve aynı işlemci var bu dediğini yaparsak voltage değeri düşüp isi değerleri düşer mi?Ryzen 7 7800x3D işlemcime Curve Optimizer yapmak istiyorum BIOS'tan all Core değerini -30 yapmam yeterli olur mu?
Tam olarak nasıl yapıyoruz-10 yap.
Kankam izledim ama burada ryzen 5 için işlem yapıyor ve hız aşırtma diyor biz undervolt yapıp voltage kısıp sıcaklık düşünmemiz gerekmiyor muŞu videodan bakabilirsin.7800X3D için en ideal değerlerin 10-15 arası olduğu yazılıyor.
Hepsini mi yapayim videodaki yoksa sadece curve optimizer denilen kısmı mıcurve optimizer denilen kısmında voltajı düşürüyorsun.
Sorun malesef sıvı soğutmadan kaynakliymis değiştirdim eski üründe elimde kaldı daha 2 aylık neyse sağlık olsun dün girdiğim 85 derece olan oyunda 63 derece şuanpbo yu yapma .Sadece curve optimizeri yap.
Evet Cougar poseidon elite 360. rampage c9 360 iceblade aldım oyunlarda 63-65 civarı turbo boost kapatınca 48-50 derece sanırım diğer kullanıcılar gibi ayar yapılırsa turboyla çok daha serin olurCougar 360 mı idi eski soğutucu. Nesi bozuktuki acaba.
Cougar çok kalitedir Mutlaka servise gönderin.Evet Cougar poseidon elite 360. rampage c9 360 iceblade aldım oyunlarda 63-65 civarı turbo boost kapatınca 48-50 derece sanırım diğer kullanıcılar gibi ayar yapılırsa turboyla çok daha serin olur
Aksine çevremde surekli markayla ilgili olumsuz dönüşler aldım. Servise yollayıp servis calisiyor sorun yok diye geri yolluyormus ve youtube gibi yerlerde testlere bakınca çok fazla bu markayla ilgili bilgi bulamadım. Kısmet diyelimCougar çok kalitedir Mutlaka servise gönderin.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.