Neler yeni

Rtx 5080 sistem toplama öneri

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Dün ATX 3.1 powerler biraz aceleye geldi. Hepsini tam inceleyemedim Bugün baktım, NZXT 2024 ,Seasonıc focustan, perf,ses, vs. olara daha ilerde. Değiştirelim.35 dolar daha ucuz ayrıca.
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
Diğer parçalar mükemmel Ancak ben kasa ve işlemci soğutucusu görmedim. Bunlar elinizde mevcutmu.

berkant01

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Dün ATX 3.1 powerler biraz aceleye geldi. Hepsini tam inceleyemedim Bugün baktım, NZXT 2024 ,Seasonıc focustan, perf,ses, vs. olara daha ilerde. Değiştirelim.35 dolar daha ucuz ayrıca.
Diğer parçalar mükemmel Ancak ben kasa ve işlemci soğutucusu görmedim. Bunlar elinizde mevcutmu.
Güncelledim

İşlemci soğutucuyu orada almaya karar verdim çok büyük parça yanımda götüremem diye ama öneriniz varsa onuda ekleyebeilirim

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
En dehşetlerinden birisi Arctict liquid freezer 360 dır.Ama dediğin gibi epey büyük. TR de inventusta genelde indirimli satılıyor.Şu soğutucu.

berkant01

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
En dehşetlerinden birisi Arctict liquid freezer 360 dır.Ama dediğin gibi epey büyük. TR de inventusta genelde indirimli satılıyor.Şu soğutucu.
Teşekkür ederim

Arkadaşlar çok teşekkür ederim parçaları toplamamda yardımcı olduğunuz için şu an için parçaların hepsi tamam gibi ama degişime açıgım

Saolun

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
2
ModArt Kredi
0
Son olarak aklıma geldi Tek 2 GB bi SSD ,eğer depolamada yapacaksanız riskli olabilir Çünkü ssd niz ,bi gün arıza verebilirse tüm depolamalarınızda uçup gidebilir. Bu nedenle 2 adet SSD alabilirsiniz .Depolama olarak kullanacağınız disk az kullanılacağı için çok daha uzun ömürlü olabilir ve PCI.e 3.0 bi disk bile fazlasıyla kafi gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.