razer blackwidow pro v4 switch sökülüyor mu değişebilir mi?
Ben de var denedim ama swiç çıkaramadım acaba çıkmıyor mu dedim. SağolunRazer blackwidow pro v4 hotswap bir klavyedir.
Switchler değiştirilebilir.
Farklı model klavyelerde altında lehim var hocam lehim kısmından söküp diğer tuşu taktıktan sonra lehimleyebilirsiniz. Bir çok arkadışın w a s d tuşlarını kurtardık. Yapacaksanız eğer dikkat etmeniz gereken klavyenin anakarttın da ki lehimlere fazla taşarsa komple çöp olabilir bilginize.Ben de var denedim ama swiç çıkaramadım acaba çıkmıyor mu dedim. Sağolun
Yeni aldım deneyeyim dedim ama baktım çıkmıyor zorlamadım. Bu klavyenin swiçlerini çıkardıkları video görmedimFarklı model klavyelerde altında lehim var hocam lehim kısmından söküp diğer tuşu taktıktan sonra lehimleyebilirsiniz. Bir çok arkadışın w a s d tuşlarını kurtardık. Yapacaksanız eğer dikkat etmeniz gereken klavyenin anakarttın da ki lehimlere fazla taşarsa komple çöp olabilir bilginize.
Yeni aldım deneyeyim dedim ama baktım çıkmıyor zorlamadım. Bu klavyenin swiçlerini çıkardıkları video görmedim
Hocam benim sorum benim klavyemin seçileri tak söke uygunu mu? Modlanabilir klavyeler gibi swiçler (klavyeyi açmadan) tutup çekip çıkarıp yerine yeni swiçler takabilir miyim?Biz bu videoya bakarak sorunu çözmüştük ama siz yine de dikkat edin farklı yerlere lehim değmesin tuşlar kafayı yiyebilir.
Hocam yanlış bilmiyorsam onun için klavyenin kendi özelliği olması lazım. Diğer türlü custom klavye olması lazım bütün parçların. Sitesinde baktığım kadarıyla sök tak yapamazsınız. Değişmek istiyorsanız ille de işte orada lehimlemek gerekir.Hocam benim sorum benim klavyemin seçileri tak söke uygunu mu? Modlanabilir klavyeler gibi swiçler (klavyeyi açmadan) tutup çekip çıkarıp yerine yeni swiçler takabilir miyim?
O zaman sökmeye çalışmamak lazım sağolasınHocam yanlış bilmiyorsam onun için klavyenin kendi özelliği olması lazım. Diğer türlü custom klavye olması lazım bütün parçların. Sitesinde baktığım kadarıyla sök tak yapamazsınız. Değişmek istiyorsanız ille de işte orada lehimlemek gerekir.
Şöyle olur mesela ilerleyen zaman da çok kullanmaktan kaynaklanan w a s d 1 2 3 4 5 tuşlarınız arızalanırsa falan kullanmadığınız f tuşları olur veya pb sc tuşlarını söküp düzgün şekil de oraya lehimleye bilirsiniz. Lehim yapmak bilmiyorsanız da sorun olmaz bir televizyoncu olur telefor tamircisi olur oradan rica edersiniz ek ücret ile lehimlerler 50-100 tl tutar.O zaman sökmeye çalışmamak lazım sağolasın
Aslında amacımda o idi. Değitirim diye ama dediğiniz gibi yaparım ilerideŞöyle olur mesela ilerleyen zaman da çok kullanmaktan kaynaklanan w a s d 1 2 3 4 5 tuşlarınız arızalanırsa falan kullanmadığınız f tuşları olur veya pb sc tuşlarını söküp düzgün şekil de oraya lehimleye bilirsiniz. Lehim yapmak bilmiyorsanız da sorun olmaz bir televizyoncu olur telefor tamircisi olur oradan rica edersiniz ek ücret ile lehimlerler 50-100 tl tutar.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.