ama sana bir sorum sar
3050.Ray tracingde 3050 daha iyi ve tensor çekirdekleri daha gelişmiş.Üstte attığım sistem güzeldi işte.ama sana bir sorum sar
senin dediğin gibi kaliteli 3050 sistem mi toplayayım
yoksa kalitesi düşük parçalarla(merak etme psu +80) 2060S sistem mi?
abi o zaman ben kasadan kısıp SSDye basayım parayı3050.Ray tracingde 3050 daha iyi ve tensor çekirdekleri daha gelişmiş.Üstte attığım sistem güzeldi işte.
O kasada PSU da var böyle en uyguna geliyor.SSD zaten en ucuz M2 SSD SATA alamaya değmez.abi o zaman ben kasadan kısıp SSDye basayım parayı
hayır o ilk "100tl daha versem 80 plus alabiliyorum" dediğim psu ile akakçedeki en ucuz veya daha uygun fiyatlı psu olmayan kasayı kullanmayı düşünüyordumO kasada PSU da var böyle en uyguna geliyor.SSD zaten en ucuz M2 SSD SATA alamaya değmez.
Onu bulamadım linkini atabilir misin?hayır o ilk "100tl daha versem 80 plus alabiliyorum" dediğim psu ile akakçedeki en ucuz veya daha uygun fiyatlı psu olmayan kasayı kullanmayı düşünüyordum
sen kaliteli 3050 sistem topla dedikten sonra şöyle bir sistem topladımOnu bulamadım linkini atabilir misin?
Aerocool olan daha iyi.Böyle kaç tl tutuyor?13kdan fazla gibi duruyor.sen kaliteli 3050 sistem topla dedikten sonra şöyle bir sistem topladım
RAM:
Ekran Kartı:
SSD:
Anakart:
Link Removed
Bahsettiğim PSU:
Kullanmayı düşündüğüm PSU:
Link Removed
Kasa:
Link Removed
CPU:
Link Removed
max 14K çıkarım heralde peşinatla taksitle mümkün olursa farklı yerlerden alınanlar için peşinat ödenebiliyor mu bilmiyorumAerocool olan daha iyi.Böyle kaç tl tutuyor?13kdan fazla gibi duruyor.
sıfır olması şart maalesef yoksa gene ederi kbH410m h v3/ i3-10100F/ 2x8 3000mhz 16GB RAM
çalıştığım şirkette vardı satan birisi istanbul içindeysen
almak istersen sorayım senin için fiyat yanılmıyorsam 3600 civarıydı
sıfır zaten 1 kez test için kullanmışlardısıfır olması şart maalesef yoksa gene ederi kb
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.