Ray Tracing performansı render alırken çok önemli.AMD'nin de Ray Tracing performansı çok düşük.
usta biraz kafayı yedim aşırı derece zorlarsam H410/10100F/3050/16GB RAM/512GB M2 SSD sistem çıkıyor 10K ya alınır mı?İlla birini alacak diyorsanız 3050 alın 2. Nasıl Ray Tracing çekirdekleri var.
Alınır, şunu söyleyim büyük projelerde sıkıntı çıkabilir ama fiyatına göre iyi.Hangi model ekran kartı ve PSU aldınız?usta biraz kafayı yedim aşırı derece zorlarsam H410/10100F/3050/16GB RAM/512GB M2 SSD sistem çıkıyor 10K ya alınır mı?
Hangi model ekran kartı ve PSU aldınız?
kart zotac 150 daha kıyarsam gameforce gf500 alabilirim de 10150 tl olan hesaplamada akakçedeki n ucuz 400w psuyu seçtim valx markaydıAlınır, şunu söyleyim büyük projelerde sıkıntı çıkabilir ama fiyatına göre iyi.Hangi model ekran kartı ve PSU aldınız?
Ekran kartı iyi ama psu çok önemli uzun süre yük altında kalacak.kart zotac 150 daha kıyarsam gameforce gf500 alabilirim de 10150 tl olan hesaplamada akakçedeki n ucuz 400w psuyu seçtim valx markaydı
usta raytracing olmasa da olur mu yani bana 6500XT/1660S bir sistem toplasam hem performans olarak bana yetecek hem de bütçemi aşmayan bir şey olur ray tracing olmadan bu işi yapamaz mıyım?Ekran kartı iyi ama psu çok önemli uzun süre yük altında kalacak.
Olmaz yapamazsınız.Ben size toplamaya çalışayım.usta raytracing olmasa da olur mu yani bana 6500XT/1660S bir sistem toplasam hem performans olarak bana yetecek hem de bütçemi aşmayan bir şey olur ray tracing olmadan bu işi yapamaz mıyım?
12K,canar kasa dahi kullansam en iyi ihtimal 3050 oluyor ki btçe henüz tam belli değil ki tahminen monitör dahil max 13K olurOlmaz yapamazsınız.Ben size toplamaya çalışayım.
Monitör dahil mi 10k?
abi kendin diyon ray tracing şart diye sonra gidiyon intel ekran kartı öneriyon o kart render alır mı?ekran kartını bunu alırsanız çok daha iyi olur 3050'den iki kat daha iyi.
Link Removed
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.