Profile gif eklemek forumun hızını etkiliyor diye kurmuyorlar. Yüzlerce kişi gif koyarsa yanarız valla site çok yavaşlar ama olmadı bakarım bu duruma daÇoğu forumda GİF olayı yok, gelecek, geldi, çok az kaldı deniliyor lakin daha gelen bir forum görmedim. Buraya ne zamana gelir acaba?
Evet haklısınız formun hızını düşürmesi yerine gelmemesi daha mantıklı. Şöyle bir şey yapsanız her ay en çok mesaj yazan 5 veya 10 kişiye ödül olarak GİF verilse çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.Profile gif eklemek forumun hızını etkiliyor diye kurmuyorlar. Yüzlerce kişi gif koyarsa yanarız valla site çok yavaşlar ama olmadı bakarım bu duruma da
Yönetim ekibi ile onu tartışıyorduk aslında gif ekleyebilme özelliği 200 veya 500 mesaja ulaştıktan sonra açılsa gibi bir şey olsa ama öyle bir eklenti bulamadım işte 🤣Evet haklısınız formun hızını düşürmesi yerine gelmemesi daha mantıklı. Şöyle bir şey yapsanız her ay en çok mesaj yazan 5 veya 10 kişiye ödül olarak GİF verilse çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Eğer forum gelişirse 200 veya 500 mesaj az gelebilir. Mesela aktif bir kullanıcı 1 ay da 500 mesaj kasabileceğini düşünüyorum. Şuanlık uygun lakin ilerleyen zamanlarda yükseltmeye gitmekte fayda var.Yönetim ekibi ile onu tartışıyorduk aslında gif ekleyebilme özelliği 200 veya 500 mesaja ulaştıktan sonra açılsa gibi bir şey olsa ama öyle bir eklenti bulamadım işte 🤣
Anca Manuel verilebilir.
Valla kaç ayda benimki zar zor 600 oldu 🤣Eğer forum gelişirse 200 veya 500 mesaj az gelebilir. Mesela aktif bir kullanıcı 1 ay da 500 mesaj kasabileceğini düşünüyorum. Şuanlık uygun lakin ilerleyen zamanlarda yükseltmeye gitmekte fayda var.
Günlük aktif bir kullanıcı sayısı olsa ve düzenli konular açılsa 500 yapılır bence.Valla kaç ayda benimki zar zor 600 oldu 🤣
Bakarız ona hele bir araştıralım da.
Kaliteli ilerliyoruz o yüzden mutluyum inşallah bozulmaz.Günlük aktif bir kullanıcı sayısı olsa ve düzenli konular açılsa 500 yapılır bence.
Bundan sonra elimden geldiğince bende aktif olmaya çaba göstereceğim. Umut Nas 'ın peşinden geldik, açıkçası bir çok foruma göre daha çok sardı burası.
Eğer forum gelişirse 200 veya 500 mesaj az gelebilir. Mesela aktif bir kullanıcı 1 ay da 500 mesaj kasabileceğini düşünüyorum. Şuanlık uygun lakin ilerleyen zamanlarda yükseltmeye gitmekte fayda var.
Önerilerinizi öneri kısmına açabilirsiniz.1.konu silme gelsin
2.ekonomi maddesi eklensin
3.abi sen neden seviye 13 değilsin birde sen yazınca şekilli bireyler çıksa farklı olsa
Ekonomi maddesi derken kategorilerde yok mu koymamış mıyız onu. Kontrol ederim gün içi.1.konu silme gelsin
2.ekonomi maddesi eklensin
3.abi sen neden seviye 13 değilsin birde sen yazınca şekilli bireyler çıksa farklı olsa
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.