Neler yeni

Özel Günlerinize Tatlı Bir Dokunuş - Bonnenuit

wbmstradam

Aktif Üye
Uzman
Katılım
12 Ara 2023
Konular
70
Mesajlar
71
Puanları
1,663
ModArt Kredi
0
Bonne Nuit, özel günlerinizi unutulmaz kılmak için lezzet ve görselliği bir araya getiren mükemmel
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
, pasta siparişi ve çikolata seçenekleri sunan bir markadır. Her türlü kutlamada fark yaratmak isteyenler için özenle hazırlanan pastalarımız ve el yapımı çikolatalarımız, en kaliteli malzemeler kullanılarak taze bir şekilde üretilmektedir.

Doğum günü kutlamaları, sevdiklerimizle paylaştığımız en özel anlardan biridir. Bonne Nuit’in sunduğu doğum günü pastası seçenekleri, hem göze hitap eden tasarımları hem de benzersiz lezzetleriyle bu özel günlerinize tat katar. Klasik, sade tasarımlardan modern ve yaratıcı temalara kadar geniş bir yelpazede
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
seçenekleri sunarak her yaş grubuna ve zevke hitap ediyoruz. Çocuklar için rengarenk pastalar, yetişkinler için ise daha şık ve zarif tasarımlar hazırlayan Bonne Nuit, doğum günlerinizi unutulmaz kılmak için yanınızda.

Bonne Nuit’in sunduğu en büyük kolaylıklardan biri de, hızlı ve pratik bir şekilde pasta siparişi verebilme imkanıdır. İnternet sitemiz üzerinden dilediğiniz pastayı seçebilir, tasarım ve malzeme tercihleriniz doğrultusunda kişisel dokunuşlar ekleyebilirsiniz. İster büyük bir kutlama planlayın, ister sade bir doğum günü kutlaması organize edin, Bonne Nuit’in geniş ürün yelpazesi ile herkesin damak zevkine uygun bir pasta bulmanız mümkündür. Kolay sipariş sistemi sayesinde pastanız, belirttiğiniz adrese tam zamanında ve taptaze şekilde ulaştırılır.

BonneNuit’in doğum günü pastalarıyla sınırlı kalmayan lezzet dünyasında, birbirinden özel çikolata seçenekleri de bulunmaktadır. El yapımı çikolatalarımız, hem lezzeti hem de şık ambalajlarıyla sevdiklerinize sunabileceğiniz harika bir hediye alternatifi olarak öne çıkar.
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
larımız, pastalarınıza eşlik edebilir veya kutlamalarınızın yanına tatlı bir dokunuş ekleyebilir. Ayrıca, Bonne Nuit’in çikolataları, doğum günleri ve diğer özel günler için hazırlanan pasta süslemelerinde de sıkça tercih edilmektedir.

URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
her bir pastayı ve çikolatayı özenle hazırlayarak, müşterilerinin özel günlerini daha da güzelleştirmeyi amaçlamaktadır. Kullanılan malzemelerden tasarım detaylarına kadar her aşamada kaliteyi ön planda tutan Bonne Nuit, hem damak zevkinize hem de göz zevkinize hitap eden ürünler sunmaktadır. Kendi tarzınızı yansıtan bir pasta tasarımı veya sevdiklerinize özel bir çikolata kutusu arıyorsanız, Bonne Nuit’in uzman ekibi sizin için en iyi seçenekleri sunmaya hazır.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.