Osmanlı ailesinden gelen padişahlar, Türk ailelerin de beylik isteğiyle ortaya çıkmalarını önlemek için asla Türk kızlarını eş olarak almamışlardır.
Neredeyse her cümlen hata ... Yapma bunu ...
Usul Erkan Ankara Savaşı'ndan sonra saray kanunu olarak değişir . Yıldırımın eşinden dolayı . Buna rağmen Fatih'in annesi türktür. Hatta türk oğlu türktür.
Keza fatih zamanında türk düşmanlığının başlamasını bırak fatih de çok sağlam türkçüdür. Eski türk geleneklerindeki yapılan cenaze geleneklerinin tamamını devam ettirir. Cenazesi olup üzüldüğünde bire bir yüzünü tırnaklar sağını solunu cimcikler suratına toprak sürer.
Yavuz un düşmanlığı Türklüğe değil tam tersi şiiliğedir. İsmail den için türk diye hitap edilmesini bile istemez. Evet dindardır . Evet dini milletinin önünde tutar ama o kadar da büyük değil.
1700 lü yılların sonuna kadar devlet erkanından sayısız türk isim sayabilirim...
Son cümlendeki hakareti toplum - mum adına kabul etmiyorum . Hakaret kabul ettiğim için de uyarı almanı yönetimden istiyorum .Mete neyse ,Atilla neyse , Fatih neyse , Mustafa Kemal Atatürk de benim için odur . Hiçbirinin de ne dinine karışırım ne yediğine içtiğine . Sen sev ya da sevme , insanları hassas bölgesinden vurmak çok sevdiğin Türklüğe yakışmaz.
ModArt Eren Levon geçmişte de söylemiştim , siyaset meydanına dönüyor forum bu başlıklardan dolayı . Komple önünü kesemiyor musun ?