Tayyipten çalacağı oylar tekrar akp ye mi döner diyorsun.KK kaybetti
Sıkıntı yok silmeyin kalsın.Konusu açıldı.
Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi!
Son Dakika: Muharrem İnce adaylıktan çekildi! Muharrem İnce Memleket Partisi genel merkezinde açıklama yaptı. Adaylıktan çekildiğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı. İnce; Son 45 günde yaşadığımı 45 yıllık siyasi hayatımda yaşamadım. Savcılar benim itibarımı korumak zorunda. Memleket...forum.modartpc.com
Biliyorum zaten o yüzden yazdım onu.bu adam akp oy bölüyordu yakın çevremden biliyorum
bu oyalar tekrardan dönebilir akp ya da sinan ogana
bu oylar chp gitmeyecek sıkıntı burada
ne rte vermek istemiyor ne de KK
kararsız seçmende var halen
o oy pusulasını basacak kaç kişi var bir de protesto için
resmen şu anda rte için hamle yaptı
bas ampule basBiliyorum zaten o yüzden yazdım onu.
Boşa demiyorum şu an top sizlerde. Eğer AKP ye kaydırırsanız gerçekten tarih sizi unutmaz 😂😂
Sen kaydırmazsın ama genel diğer çoğunluk kitle önemli şu an.
He işte en doğru tercih. Başından beri bunu diyoruz zaten Ogan veya İnce'ye boşuna vermeyin çünkü kazanma ihtimalleri yok. KK'na basın yapamazsa zaten sonraki seçimde onuda yollarız ancak AKP gelirse memlekette bi daha seçim olur mu o bile şüpheli.saltanat istemediğim için vericem KK
Seçime Girdi suçlu bulundu CHP kaybederse'ki kaybedecek yine suçlu Muharrem olacaktır bir kere damgayı yedi
Bu nasıl bir cümle böyle ya. Bu resim sana Joker. Devlet Bahçeli demiş ben bilmem 🤔🤔fetö ile PKK ile seçime girenler bu ulkede seçim kazanamaz bunuda bilmeleri lazım.
O zaman geçmiş olsun.ModArt Levon gerçekten doğru diyor ama JOKER hiçbir görüşüm aynı olmasa da
küçük örnek Link Removed FETÖ'cü
tarafsız , hızlı yargı nerede
mansur yavaş pkk terör örgütüdür diyor ismini vermediğim bir vekil gelecek siyasetinde görmüyorum diyor
daha bir sürü şey var
rte %75 geri getirecekler
sevmemiş olsam bile sinan ogana vericem
ilk tur KK versem eve sokmazlar
sınır kapısında lahmacun ısmarlayanları da unutmadık
abi topa tuttun beO zaman geçmiş olsun.
Onlar sınır kapısında Lahmacun yemeye devam eder.
Ama sizler yarın öbür gün kalkıp ya bir lahmacun yiyemiyorum 50tl den 80tl oldu diye isyan etmeyin 🤣
Basın abi AKP ye muhakkak basın. Bana göre hava hoş. Ben Dolarla kazanıyorum zaten. Benim gibi adamların umursadığı tek şey insanların refahı ve rahat geçinmeleri. Ama nafile.
Bende tınlamam abi bundan sonra bana giren çıkan yok. Doların artması her türlü bana yarıyor. Pahalılık her türlü bize yarıyor. Yani benim gibi yayıncı tayfaya 😉😉
Ben kendimden feragat ediyorum diğerlerinden farklı olarak ama yaranamıyoruz.
Basın abi AKP ye o kadar net diyorum.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.