Neler yeni

Soru MSI RTX 2080ti Gaming X Trio İçin MSI Mpg A1250gs Psu Uyumlu Mu ?

MuratCvk

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Merhabalar ben yeni bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartını yeni almak istemedim şuan için elimdeki var olanı kullanacağım ama ekran kartımda 8+8+6 pin güç girişi mevcut alacağım parçaları aşşağı kısma sıraladım. Alacağım PSU ekran kartım için gerekli olan pin girişlerini sağlayabiliyor mu ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .

Anakart : MSI X870E GAMING PLUS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8200MHZ(OC) M.2 Anakart
İşlemci : AMD Ryzen™ 9 9950X3D Soket AM5 4.3GHz 128MB 170W 4nm Tray Kutusuz İşlemci
Ram : CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance Gri RGB DDR5 6000MHz CL36 1.35V KUTUSUZ PC RAM
Soğutma : MSI MAG CORELIQUID A15 360 3x120mm ARGB FANLI SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
Windows İçin : MSI SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 1TB (6000MB Okuma / 4500MB Yazma)
Oyun İçin Depolama : MSI SPATIUM M461 2TB NVME M.2 SSD (Okuma 5000MB / 4200MB)
PSU : MSI MPG A1250GS PCIE5 1250W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI
Ekran Kartım : MSI RTX 2080Tİ Gaming X Trio 11GB

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
4
ModArt Kredi
0
O powerde pcı e çıkışları çok az.Ağırlığı ,12v 2x6 ,yani yeni nesil nvdia kartları için olan sokete vermişler. Ancak,power üzerindeki 2 adet, 12v 2x6 soketlerinden birine 12pwhr to 2 veya 3 -8 pin pcı e bi adaptör bulursanız ,olurdu Ama ben tr de bakındım göremedim. yurt dışında var.

Bu şartlar altında hiç başınızı ağrıtmayın Eski nesil, 8 pin pcı e çıkışı bolca olan bi power bakının.

Adaptör şu.
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
4
ModArt Kredi
0
mesela bu. yine ATX 3.1 . Yani ilerde son nesil nvdia e.kartlarını takarsınız . Fakat üzerinde ,ayrıca ,üzerinde 5 adet cpu/pcı e(8 pin) çıkışı var.
Yazdığınız 1250 watt powerde bunlar toplam 3 adet. 2 sini işlemci için kullanınca geriye tek 8 pin e.kartı soketi kalıyor.

Fakat yurt dışı adaptör alma imkanınız varsa ,o zaman sorun ortadan tamamen kalkıyor.

MuratCvk

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Duyduğum kadarıyla MSI ürünü kayıt ettirdiğinde sana ek PCI-E kablosu veriyor diye duydum bu doğrumudur uğraşmaya değer mi bilmiyorum ama bu kadar üst düzey parça alıp dönüştürücü kullanmak bana mantıklı gelmiyor RTX 2080 Ti Gaming X Trio modeli için bana önerebileceğin bir PSU var mı?

kuru cacık

Moderasyon Ekibi
Moderatör
Konular
4
ModArt Kredi
0
pcı e ,ek kablo verse ne olacak. Powerden bi tane 8 pin çıkış alabiliyorsun .Hoş bazı markalarda bu kablo 2 adet 8 pin kafalı olabiliyor. Öyle bile olsa, yine de 6 piN için ,powerde sana başka pcı e soketi kalmıyor.

Dönüştürücünün kesinlikle hiç bi zararı yok.Corsair bile ,kendi , bu adaptörlerden satıyor.Risk olsa hiç adını riske atarmıydı.

Fakat yine de tabi ki en rahatlatıcısı, bi şeyleri takıntı yapmamak ve en sağlıklı şekilde,hiç adaptör falan kullanmadan işi çözmek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

• Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.