"Sen kâhin mısın çık dışarı çık" repliği ile cevap veriyorum sana 😂Mükemmel bir sistem yolda beklemede kalın pişman olmayacaksınız 🫣
😅😅"Sen kâhin mısın çık dışarı çık" repliği ile cevap veriyorum sana 😂
Videoyu ModArt Levon kim bilir kaç gün belkide kaç hafta önce çekti o kartın testleri dün yapılmadı global launch larda belirtilen sürede tüm dünyada aynı zamanda yayınlıyorlar C corp11 in canı istediğinde veya Türkiyede bir olay olduktan sonra değil.ne alaka 4080 tanıtımı yaptınız gayet guzel bi şekilde
Abi 5 Ocakta askere gidicem. Bekleyecek vaktim az biran önce çıkar da alıp 2 oyun oynayacak zamanım kalsınGeçen farlı bir konuda 20 sinden sonraya kaldı dedik ya Taksim olaylarından sonra firmalar kalkıp şu an kampanyalı çok duyurma olayına yanaşmıyor biraz ortalığın dinmesi lazım arkadaşlar. İnsanlar ölmüş biz kalkıp Coşarak hazır sistem tanıtımı yapamayız.
5 ocağa kadar çıkar mehmedim 🙂Abi 5 Ocakta askere gidicem. Bekleyecek vaktim az biran önce çıkar da alıp 2 oyun oynayacak zamanım kalsın
Sabreden muradına erermis adamı darlamayalim bence Zaten önceden haber verir sıkı durun efsane sistem geliyor diye vs biraz sabırlı olmanız da yarar var 🙂ModArt Levon beklemedeyiizz
Anında bitmez bence 23_25k arası olacak büyük ihtimalle hemen bitmezsıstem paylasıldıgında tamda aradıgım sıstem oldu varsayalım gel gor kı odeme ekranına geldıgımde STOK TUKENMISTIR yazısı ıle karsılastıgımda ekonomık olarak dha fazla para kaybına ugrayacagm kesın..
Orta seviye sistem gelecekmi pekiAnında bitmez bence 23_25k arası olacak büyük ihtimalle hemen bitmez
En son gelebilir diye Bilgi geldi ama son gelişme ne olur bilinmezOrta seviye sistem gelecekmi peki
Eyvallah hocam 🙂. Uzun bir süredir bir türlü alamadım PC . Haliyle biran önce almak istiyorum5 ocağa kadar çıkar mehmedim 🙂
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.