Sonuna kadar nvdia az FPS olsun nvdia olsun
Sebepleri ile yazın da onun üstüne konuşalım , araştıran insanlara referans olur hem.Bir markayı körü körüne tutmuyorum ancak iki sistemden Intel + Nvidia olanı tercih ederdim.
Dlss refleks rtx yayında stabilizasyon sürücü yazımsal genel olarak bunlar yüzünden nvdia seviyorumSebepleri ile yazın da onun üstüne konuşalım , araştıran insanlara referans olur hem.
Her güncelleme sonrası daha iyi oluyor misal AMD gibi sorunlu değilSebepleri ile yazın da onun üstüne konuşalım , araştıran insanlara referans olur hem.
AMD nın sorunlu olduğuna katılmıyorum artık . Son 1 aydır elimde AMD kanadında 6700 6800 ve 6900xt var . 1 kere wattman almadım . Hatta 1 kere bile oyundan atmadı. 6900xt ye özel premier proda wram sıcaklık artışı gözledim sadece o kadar . Whql sürümde sorunsuzlar şu an için.Her güncelleme sonrası daha iyi oluyor misal AMD gibi sorunlu değil
Nvdia daha çok seviyorum şahsen
Dlss reflex gibi teknolojiler konusunda 2-3 gömlek yukarda tabiki . Bunu es geçmemek gerekiyor .Dlss refleks rtx yayında stabilizasyon sürücü yazımsal genel olarak bunlar yüzünden nvdia seviyorum
Yayın konusunda da iyi yazılım vs genel olarak nvdia gerçekten çok başarılıDlss reflex gibi teknolojiler konusunda 2-3 gömlek yukarda tabiki . Bunu es geçmemek gerekiyor .
Evet buna videoda da değindim . Buna katılıyorum . Ama burada amaç sadece oyuncuyu düşünerek hareket etmek . Aradaki fiyat farkına gerek var mı ?Yayın konusunda da iyi yazılım vs genel olarak nvdia gerçekten çok başarılı
Neden sadece oyun hem yayın hem oyun olarak da düşündüm daha doğrusu şöyle düşünmek lazım fiyat performansEvet buna videoda da değindim . Buna katılıyorum . Ama burada amaç sadece oyuncuyu düşünerek hareket etmek . Aradaki fiyat farkına gerek var mı ?
Kullanıcıların yüzde kaçı yayın açıyor ? Kaçı after effect kullanıyor ? Kaçı hardcore OC performansı bekliyor ? Kaçı premier pro kullanıyor ?Neden sadece oyun hem yayın hem oyun olarak da düşündüm daha doğrusu şöyle düşünmek lazım fiyat performans
Senin fikrin eline emeğine sağlıkKullanıcıların yüzde kaçı yayın açıyor ? Kaçı after effect kullanıyor ? Kaçı hardcore OC performansı bekliyor ? Kaçı premier pro kullanıyor ?
Forumlarda konuşulan kadar olmadığına emin olabilirsin .
Hatta iddamı güncelleyip şöyle söyleyebilirim , forumlarda premier photoshop kullanacağım sistem lazım diyen a-b-c kişilerinin %95 i dissolve atmayı bilmiyor .
Bu genellemeyi nasıl yapıyorum , ya özelden forumdan yazıyorlar ya instadan yazıyorlar . Gerçekten isteyeni anlıyorum zaten .
Bu sebeplerden dolayı sadece oyun olarak bakıyorum .
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.