Öncelikle bilgisayar açılırken 'del' tuşuna basarak bios'u aç. Bios sürümünü kontrol et. Benimkini güncelleyip göndermişler. Eğer bu son sürümse sol orta tarafta profile 1 yazan kısmı seç ve kaydederek çık. Hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar ModArt M9 sistem elime ulaştı fakat Bios güncellemesi nasıl yapılır ve sonrasında ram mhz ayarı nasıl yapılır bu konuda hiçbir fikrim yok detaylı bir şekilde yardımcı olacak biri var mı ?
Teşekkür ederim şuanki bios versiyonu E7D48IMS.A20 ve profile 1 de 2133 MHz olarak görünüyor.Tabiki biz destek oluruz öncelikle hayırlı olsun
Teşekkür ederim şuanki bios versiyonu E7D48IMS.A20 ve profile 1 de 2133 MHz olarak görünüyor.
Bios'un güncel değil öncelikle sitesinden driverını indirip m-flash seçeneğiyle biosunu güncelle.
Seçtim ve yeniden başlattım fakat aynı durumda şuanEkli dosyayı görüntüle 3333
Profili seçtiğin zaman üstü beyaz olur. Bilgisayarı yeniden başlattığında 3200 mhz olacaktır. Güncel bios sürümü : E7D48IMS.A70 11/08/2022
Bios'un güncel değil öncelikle sitesinden driverını indirip m-flash seçeneğiyle biosunu güncelle.
O şekilde yapıyorum zaten şuan bios güncellemesi yapıyor bitsin tekrar deneyeceğimProfili seç sağ üstteki çarpıya basıp kaydederek çık.
Profili seç sağ üstteki çarpıya basıp kaydederek çık.
Bios güncellemesinden sonra yaptım sorun çözüldü teşekkürler. ☺️O şekilde yapıyorum zaten şuan bios güncellemesi yapıyor bitsin tekrar deneyeceğim
Eline sağlık kardeşim kusura bakma cevap veremedim 🤗
Sorun yok kardeşim sağolEline sağlık kardeşim kusura bakma cevap veremedim 🤗
Tabiki biz destek oluruz öncelikle hayırlı olsun
Evet bu indirebilirsingünceli bumudur. yanlış indirmek istemem. şididen teşekkürler
H610m pro muydu anakartgünceli bumudur. yanlış indirmek istemem. şididen teşekkürler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.