kasa fanlarının çıkışı tek kablo, o da rgb kontrolcüsüne bağlı. sesi az çıkıyor bana kontrol ediliyor gibi geldi ama emin değilim ModArt Levon daha iyi bilirKasadaki fanları kontrol edebiliyor muyuz? Bir yerde kontrolcü kablosu, anakart bir şeyler demiş, anlamadım. Eğer fanlar durmadan çalışıyorsa iade edeceğim.
bios ta kasa fanları pwm olarak seçili mi? eski sistemde o şekilde aktif etmiştim ben asustaUygulama üzerdinden kontrol yapılmıyor kaç kere denedim
termaltake çok saçma iş yapmış. zor değil normalde ben olsam anakart system fan pininden pwm i alırdım, rgb kontrolcüsüne takardım. fanları da yine aynı şekilde tek kablo çıkışlı olacak şekilde kontrolcüye takardım. ++ egzoz fanını da rgb olarak yapardım. yanlış yapmış adamlar ModArt LevonUygulama üzerdinden kontrol yapılmıyor kaç kere denedim
uygulama dediğin msi center mı?Uygulama üzerdinden kontrol yapılmıyor kaç kere denedim
bana 14.500 e iade edebilirsiniz 🤨🥴Kasadaki fanları kontrol edebiliyor muyuz? Bir yerde kontrolcü kablosu, anakart bir şeyler demiş, anlamadım. Eğer fanlar durmadan çalışıyorsa iade edeceğim.
Oyuna girerken ekran kartı fanları da sende de dönüyor mu hocam?Kasadaki fanları kontrol edebiliyor muyuz? Bir yerde kontrolcü kablosu, anakart bir şeyler demiş, anlamadım. Eğer fanlar durmadan çalışıyorsa iade edeceğim.
Döner zaten yük biniyorOyuna girerken ekran kartı fanları da sende de dönüyor mu hocam?
gürültülü olduğunu nereden anladın, bende sorun yok sessizKasa fanları gürültülü diyorlardı doğruymuş herhalde. Ben daha oyun kurup test yapamadım.
hocam ses çıkıyor çok begürültülü olduğunu nereden anladın, bende sorun yok sessiz
Video atar mısınhocam ses çıkıyor çok be
Netten buldum bunu reis ModArt Levon
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.