Merhaba. Psikoloji ve ruh sağlığı odaklı, insanların bilgilenip yardım alıp yardım edebileceği sosyal bir topluluk kurmak amacıyla MyBB script'ine sahip bir forum kurdum.
Forum hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir. Bir sosyal sorumluluk projesi olup sırf insanların fayda görmesi üstüne düşünülmüştür.
Forumu MyBB script'i ile kurdum. Çünkü öğrenciyim ve Xenforo'ya dolarlar akıtacak kadar param yok.
Bunun yanında MyBB gibi ücretsiz ve oldukça işlevsel efektif bir forum yazılımı varken Xenforo kullanmaya gerek duymadım şahsen.
Sizlerden ricam forumu incelerken görsellik olarak değil sadece sırf işlevsellik olarak değerlendirmenizdir.
Forumun işleyişi:
Forum sizin destekleriniz ile gelişir. Kayıt olup aktiflik gösterirseniz yardım dert konularınızı buraya açarsanız yardımcı olursunuz. Bunun karşılığı da destek ekibimiz size yardımcı olur.
Forum hakkındaki düşüncelerinizi alalım.
Forum linki: Link Removed
Foruma bağlı blog linki:
Foruma katkılarından dolayı
Mexy 'e teşekkür ederim.
Forum hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir. Bir sosyal sorumluluk projesi olup sırf insanların fayda görmesi üstüne düşünülmüştür.
Forumu MyBB script'i ile kurdum. Çünkü öğrenciyim ve Xenforo'ya dolarlar akıtacak kadar param yok.
Sizlerden ricam forumu incelerken görsellik olarak değil sadece sırf işlevsellik olarak değerlendirmenizdir.
Forumun işleyişi:
- Örneğin depresyon hastası olan Ali konu açar.
- Bilinçli kullanıcılardan oluşan topluluktan ilgili bireyler ilgili konuda fikirlerini paylaşırlar.
- Hastaya bir yol haritası çizilir.
- Hasta uzman tavsiyesi ile birleştirerek iyileşmeye çalışır.
- Depresyon
- İntihar vesveseleri
- Bipolar
- Anksiyete bozuklukları
- Panik atak
- Obsesif Kompulsif bozukluk
- Eşcinsellik kaygıları
- Psikiyatrik ilaçlar hakkında bilgi
Forum sizin destekleriniz ile gelişir. Kayıt olup aktiflik gösterirseniz yardım dert konularınızı buraya açarsanız yardımcı olursunuz. Bunun karşılığı da destek ekibimiz size yardımcı olur.
Forum hakkındaki düşüncelerinizi alalım.
Forum linki: Link Removed
Foruma bağlı blog linki:
Foruma katkılarından dolayı