Lian Li 216 kasa aldım fakat aydınlatması çalışmıyor. ARGB bağlantısını yapmadığım için mi yanmıyor? Bilgisi olan var mı illa ARGB bağlantısı mı olmak zorunda? Alta resmini koydum ne yapılabilir
Teşekkürler bu ürün ile yakabilir miyim ?ARGB bağlı olmazsa yanmaz.
Kasa içinde psu dan güç alan bir rgb sistemi vardır zaten , kasa arkası rgb kablolarının gittiği ve kontrolcü kısmını çeker misin ?Teşekkürler bu ürün ile yakabilir miyim ?
Kasa içinde psu dan güç alan bir rgb sistemi vardır zaten , kasa arkası rgb kablolarının gittiği ve kontrolcü kısmını çeker misin ?
Kontrolcünün argb bağlantısı hariç sata ve 4 pin pwm bağlantısı tamam.Argb portu olmadığı için takmadım o yüzden mi yanmıyor aydınlatması.Ben rastgele de olsa yanar diye düşünmüştümKasa arkasında argb kontrolcu ünitesi ile Geliyor oradan bağlantısı yapılıyor resmini atabilirsen yardımcı olamaya çalışalım
AKontrolcünün argb bağlantısı hariç sata ve 4 pin pwm bağlantısı tamam.Argb portu olmadığı için takmadım o yüzden mi yanmıyor aydınlatması.Ben rastgele de olsa yanar diye düşünmüştüm
1 tane LED bağlamışsin bütün LED kablolarını kontrolcuye bağlayıp kontrolcü den çıkan argb anakart kablosunu da anakart argb Portuna takman gerekiyor USB çıkışı da olabilir ikisinden biridir büyük ihtimalleKontrolcünün argb bağlantısı hariç sata ve 4 pin pwm bağlantısı tamam.Argb portu olmadığı için takmadım o yüzden mi yanmıyor aydınlatması.Ben rastgele de olsa yanar diye düşünmüştüm
Zaten asıl sorun bu anakartımda argb portu bulunmuyor.Fanların argb kabloları birbirine bağlı ve oradan tek kablo şeklinde kontrolcüye bağlıA
1 tane LED bağlamışsin bütün LED kablolarını kontrolcuye bağlayıp kontrolcü den çıkan argb anakart kablosunu da anakart argb Portuna takman gerekiyor USB çıkışı da olabilir ikisinden biridir büyük ihtimalle
Kasa üstünden reset tuşuna basılı tutar mısın ? Kasa üstünden renk kontrolunun yapılabilmesi lazım.Kontrolcünün argb bağlantısı hariç sata ve 4 pin pwm bağlantısı tamam.Argb portu olmadığı için takmadım o yüzden mi yanmıyor aydınlatması.Ben rastgele de olsa yanar diye düşünmüştüm
hayır yapılmıyor argb kontrolcü aldım pazartesi gelişmeleri haber edeceğimKasa üstünden reset tuşuna basılı tutar mısın ? Kasa üstünden renk kontrolunun yapılabilmesi lazım.
Haber bekliyorum , 215 mesh de kontrol edilebiliyor garipmiş gerçektenhayır yapılmıyor argb kontrolcü aldım pazartesi gelişmeleri haber edeceğim
SONUÇHaber bekliyorum , 215 mesh de kontrol edilebiliyor garipmiş gerçekten
Hayırlı olsun güle güle kullan 🖐️SONUÇ
Teknobiyotik'den aldığım SilverStone marka kontroclü sayesinde aydınlatmayı yakabildim. Anakartında ARGB portu olmayan ama fanları ARGB olan kişiler bu marka kontrolcü alıp işi çözebilir. Herkese teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 3849
hocam soru farklı ama kasadan memnun musun?SONUÇ
Teknobiyotik'den aldığım SilverStone marka kontroclü sayesinde aydınlatmayı yakabildim. Anakartında ARGB portu olmayan ama fanları ARGB olan kişiler bu marka kontrolcü alıp işi çözebilir. Herkese teşekkürler. Ekli dosyayı görüntüle 3849
Teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullan 🖐️
Evet memnunum hocam bayağı iyihocam soru farklı ama kasadan memnun musun?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.