🤨Levon Ustam, mod maaşı ne kadar?
🤨Levon Ustam, mod maaşı ne kadar?
Kullanıcılar zaten yerime cevap vermişLevon Ustam, mod maaşı ne kadar?
Modların 5000 TL aldığını söylemeyelim abi forumları moderatör alımı ne zaman konuları falan dolduruyor sonra (!) 😶
Ya 5000 mi sigorta yol yemek var onları da hesaba kat yani ayıpsın 😁😁Modların 5000 TL aldığını söylemeyelim abi forumları moderatör alımı ne zaman konuları falan dolduruyor sonra (!) 😶
Asgari ücret altında çalıştırmak yasak değil mi?Ya 5000 mi sigorta yol yemek var onları da hesaba kat yani ayıpsın 😁😁
Türkiye Forumlar Odasına başvuracağım yakın zamanda zam için abi yetmiyor. 😁Ya 5000 mi sigorta yol yemek var onları da hesaba kat yani ayıpsın 😁😁
Yol, yemek, sigorta ile 9000 oluyor. 😁Asgari ücret altında çalıştırmak yasak değil mi?
Yol, yemek, sigorta ile 9000 oluyor. 😁
Not: Yol = Elektrik faturası. 🤪
Moderatörler bu kadar kazanıyorsa adminleri düşünmek lazım. 😋😁Okulu bırakıp bu mod işine girsem iyi olur sanırım. Güzel paralar dönüyor.
Maaş dışında primden bahsetti onlar 😁😁Asgari ücret altında çalıştırmak yasak değil mi?
Arkadaşlar inanıp sarı forumda moderatör alımı konusu falan açmayın ben temizliyorum sonra. 😁Maaş dışında primden bahsetti onlar 😁😁
Sen gel birde benim masrafımı sorBen kendi forumda adminim hiç para kazanmıyorum.
Moderatörlerde kazanmıyor.
Birde diyorlar moderatörler neden maaş almıyor. 😔Sen gel birde benim masrafımı sor
Site ve forumun kazancı sıfır adsense geliri işte aylık 25-30tl maksimum
Sunucu çok iyi aylık 40 dolar cloudflare 25 dolar sunucu için litespees ve cpanel aylık 23 dolar eklentilerin yıllık ücretleri yaklaşık 800 dolar
Totale vuruncu aylık 3000 TL Üstü masrafı var
800dolar paramı beSen gel birde benim masrafımı sor
Sunucu çok iyi aylık 40 dolar cloudflare 25 dolar sunucu için litespees ve cpanel aylık 23 dolar eklentilerin yıllık ücretleri yaklaşık 800 dolar
Abi sen batacaksın gibiSen gel birde benim masrafımı sor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.